BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

SIGHETU MARMAŢIEI: Percheziţii în cartierul Bogdan Vodă (ACTUALIZARE)

Descinderi la această oră în Sighetu Marmaţiei, cartierul Bogdan Vodă. Potrivit informaţiilor noastre, la descinderi participă Serviciul investigatii Criminale din cadrul IPJ Maramureş şi mascaţii de la Serviciul Poliţiei de Intervenţie Rapidă (SPIR).

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 30 de ani din Sighetu Marmației pentru comiterea infracțiunii de instigare la ultraj.

Ieri, 8 decembrie, un agent de poliție din cadrul Poliției Municipale Sighetu Marmației și-a găsit cauciucurile de la roțile autoturismului proprietate personală înțepate de persoane necunoscute.

Cercetările efectuate au relevat faptul că un bărbat și-a convins doi tovarăși să taie cauciucurile autoturismului polițistului, ca să se răzbune pentru că anterior a fost sancționat contravențional de acesta. Astfel că ceea ce părea la început a fi o infracțiune de distrugere s-a dovedit a fi ultraj, iar cercetările se realizează sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost reținut de polițiști, iar în cursul zilei de azi instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia. Ceilalți doi bărbați sunt cercetați în libertate pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

FOTO ARHIVĂ

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – Tragedie la Seini: A căzut într-o fosă septică și a murit – ACTUALIZARE

Vasile Dale

DESCINDERI: 15 percheziții domiciliare și patru percheziții auto, efectuate de DIICOT din Maramureș

Redactie

4 dintre cele mai practicate jocuri de cărți din România

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.