Cititorul nostru, stăpânul nostru! Acesta este motivului pentru care am decis să publicăm informațiile primite de la cei care ne citesc zilnic. De această dată este vorba despre clubul de fotbal CS Minaur Baia Mare.

”La Baia Mare se dorește promovarea în Liga a II-a de fotbal a României de trei ani. În primul an am pierdut barajul de promovare cu Recea. În al doilea an am pierdut barajul de promovare cu Unirea Dej. Anul acesta s-au adus la CS Minaur Baia Mare pe foștii jucători de la Recea, pentru că echipa s-a desființat. Numai că acum clubul băimărean a început să nu mai dea salarii la jucători. Și mai nou clubul cere rezilierea contractelor!!! Care este totul problema la acest club? Din punctul meu de vedere problema este de fapt… CONDUCEREA.

Dar cine sunt la conducere?

  1. Doru Dăncuș – care în declarația de avere are specificat că are venituri din Pariuri Sportive!!!!! Eu unul cred că nu are ce căuta acolo tocmai din acest motiv
  • Cosmin Butuza – cu dânsul s-a discutat. Dânsul a spus că de fapt nu se ocupă de aducerea de jucători, ci se ocupă doar de asigurarea banilor la echipă. Doar că acum jucătorii sunt neplătiți de două luni, iar acum clubul le cere rezilierea contractelor. Trebuie să spunem că aceste contracte sunt valabile până în vara anului 2022.
  • Vasile Miriuță – fost antrenor la CS Minaur Baia Mare, cu obiectiv de promovare în Liga 2. Obiectiv ratat după ce a pierdut barajul cu Unirea Dej. Nu s-a renunțat la serviciile lui, ci a fost avansat în funcție, fiind numit director tehnic. Din discuțiile cu ei am aflat că în lot sunt 33 de fotbaliști. E drept, din punctul meu de vedere, unii dintre aceștia nu prea au ce căuta în teren și implicit în lot. Tot dânsul a spus că nu el decide acest lucru. Atunci care e rolul lui totuși? Pentru ce este plătit?
  • Ciprian Danciu, antrenor la CS Minaur Baia Mare. După informațiile mele în fața jucătorilor are un discurs. Discurs pe care și-l schimbă atunci când Dăncuș, Butuza sau Miriuță sunt de față. Își abandoneză jucătorii și trece de partea ”conducerii”. Din punctul meu de vedere un antrenor nu face așa ceva”

Acesta este mesajul primit de la cititorul nostru. L-am publicat. Acum așteptăm și reacția oficialului clubului băimărean. Sunt sau nu restanțe salariale pentru jucători? Sunt puși aceștia să își rezilieze contractele? Care sunt datoriile clubului? Avem resurse financiare pentru a promova în liga a II-a? Avem resurse financiare pentru a evolua în liga secundă? Ar mai fi multe de spus însă ne oprim la atât. Pentru moment…

foto principal – facebook oficial CS Minaur Fotbal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.