BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FLAGRANT: Un puștan din Săliștea de Sus, interceptat de poliție după ce a vândut o armă cu aer comprimat în Bârsana

Un flagrant a fost organizat ieri 10 decembrie 2021 de polițiștii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Toxice. Având în vedere deținerea unor date și informații cu privire la faptul că o persoană oferă spre vânzare prin intermediul unui site online, o armă cu aer comprimat, polițiștii SAESP în colaborare cu polițiștii criminaliști și de investigații criminale din cadrul Poliției Sighetu Marmației, respectiv polițiștii din Bârsana, în urma activităților specifice desfășurate, au prins în flagrant, pe raza localității Bârsana un tânăr de 19 ani din Săliștea de Sus, care ar fi comercializat dintr-un autoturism o armă cu aer comprimat.

Tânărul a fost interceptat de polițiști și condus la sediul Poliției Municipiului Sighetu Marmației. În urma controlului efectuat în autoturism, polițiștii au identificat și ridicat, pe bază de dovadă, două arme cu aer comprimat, 1.250 diaboluri metalice și două lunete ambalate.

În urma verificărilor efectuate polițiștii specializați au stabilit faptul că tânărul nu este autorizat să dețină niciun fel de arme sau muniții letale sau neletale.



Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

22 FEBRUARIE 1996, CEL MAI GRAV ACCIDENT AVIATIC DIN MARAMUREŞ: un Antonov An-24RV se prăbușeste în apropiere de Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV BORȘA: Un tânăr și o fătucă de 20 ani au fost prinși în trafic având ascunse în mașină 12 pliculețe ce ar putea fi substanțe halucinogene – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: TRAGEDIE LA CAVNIC – Bărbat descoperit decedat în râul din oraș (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult