BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: Copac smuls din rădăcini și aruncat pe acoperișul unei case dar și peste o mașină în Baia Mare. Acoperișul unui bloc afectat

Vijelia puternică din această dimineață a creat probleme în Baia Mare. Un copac de pe strada Țibleșului a fost scos din rădăcini. Acesta a căzut peste un autoturism parcat pe care l-a avariat. Totodată, acoperișul unui imobil a fost afectat. La Cavnic din cauza vântului puternic oamenii abia înaintează pe strazi.

Ora 11.30. Pompierii maramureșeni intervin în aceste momente pe strada Victor Babeș din Baia Mare. Acolo aceștia vor degaja țigla de pe acoperișul blocului care a fost luată de vântul puternic.

INFORMARE METEOROLOGICĂ



Fenomene vizate: ploi și ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului Interval de valabilitate: 11 decembrie, ora 14:00 – 12 decembrie, ora 20:00

În intervalul menționat, temporar vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării. La munte vor fi precipitații mixte, dar treptat în cursul nopții la altitudini de peste 1700 m, vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă. Începând de duminică (12 decembrie) în Banat, precum și în vestul și sudul Crișanei treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Precipitațiile vor fi moderate cantitativ, iar pe tot parcursul intervalului se vor acumula în general 15…25 l/mp. Temporar în regiunile vestice, sudice și la munte vor fi intensificări ale vântului în general de 50…55 km/h, cu viteze mai mari în zona montană înaltă.

Te-ar putea interesa si

Fiind în divorț, un bărbat din Vișeu de Sus s-a urcat la propriu cu mașina de teren pe autoturismul condus de femeie. Fiica celor doi a fost rănită (EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

VIDEO LIVE: Un șofer s-a izbit de un podeț și s-a răsturnat la Crăciunești. A ieșit nevătămat din mașină

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Impact violent într-o intersecție de pe strada Mihai Eminescu din Sighet

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult