Eveniment

ACCIDENT DIN CAUZA ALCOOLULUI: Impact între două maşini pe str. G. Coşbuc din Baia Mare

Ieri, 13 decembrie, în jurul orei 23.00, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada George Coșbuc.

La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 37 de ani din Cărbunari, aflat la volanul unui autoturism condus din direcția bulevardului Republicii spre bulevardul Decebal, ajuns la intersecție, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 55 de ani din Baia Mare. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.
Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 37 de ani din Cărbunari, iar în celălalt caz rezultatul a fost zero.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe

Te-ar putea interesa si

Bărbat găsit decedat într-o groapă plină cu apă, în spatele cimitirului Tanatorio – ACTUALIZARE

Vasile Dale

ÎNGRIJORĂTOR: Documente cu adrese personale, carduri cu coduri PIN, nume de conturi, aruncate în zona unei bănci din Baia Mare (foto, video)

Vasile Dale

CONTRACRONOMETRU: 24 DE TURISTI SALVATI DUPA CE AU RAMAS BLOCATI IN TELESCAUNUL DE LA SUIOR (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult