Important

AJUTOARELE LUI MOŞ NICOLAE: Polițiștii, cu cadouri la 36 de copii

Pe parcursul săptămânii trecute, 06-12 decembrie, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară au fost partenerii Asociației Love2Share din Baia Mare și mesagerii lui Moș Nicolae.
De la începutul anului școlar 2021-2022, în urma activităților specifice derulate în domeniul siguranței școlare în unitățile de învățământ băimărene, s-a constatat că majoritatea copiilor se bucură că pot merge la școală, că pot să interacționeze cu cei de vârsta lor, că pot acumula cunoștințe și deprinderi de viață ca urmare a dialogului cu cadrele didactice. Unii dintre aceștia nu au la fel ca și colegii lor, cele mai bune condiții de trai acasă, chiar dacă părinții lor fac eforturi și sacrificii pentru ca ei să poată merge la școală, astfel încât să nu le fie îngreunată integrarea și acceptarea în colectiv.

Pentru câțiva dintre aceștia, prin intermediul unei echipe inimoase și plină de iubire față de semeni – Love2Share, au fost pregătite cadouri de Moș Nicolae. Astfel, pentru 36 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani, polițiștii au fost ajutoarele Moșului, reușind să îmbrace chipul nevinovat al acestora cu zâmbete sincere și pline de recunoștință.

Copiii au fost surprinși de cadourile primite și nu au contenit în a mulțumi din suflet Moșului pentru bucuria pe care le-a adus-o.
Love2Share se află în acest an la ediția a X-a a proiectului caritabil „O faptă bună de Crăciun”, care își propune să-l ducă pe Moș Crăciun în casele a câtorva sute de copii. De asemenea, va continua colaborarea cu polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară pentru a preveni abandonul școlar și pentru a sprijini și încuraja copiii din familiile și mediile defavorizate să meargă la școală.
Împreună credem cu tărie că „Educația e o voință de iubire generoasă față de sufletul altuia pentru a i se dezvolta întreaga receptivitate pentru valori și capacitatea de a realiza valori.”

Te-ar putea interesa si

EVENIMENT: Ziua Culturii Naționale sărbătorită de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș

Redactie

PRACTICĂ: Studenţi în practică la Jandarmeria Maramureş

Redactie

IDENTIFICAŢI LA SCURT TIMP: Au furat o poşetă cu bani şi acte dintr-o maşină

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.