BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

VIDEO EXCLUSIV: Un tânăr beat criță a rămas încarcerat după ce s-a izbit de un cap de pod pe strada Cioltului din Șomcuta Mare (actualizare)

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Cioltului din Șomcuta Mare. Din primele informații se pare că în eveniment a fost implicat un singur autoturism. O persoană ar fi rămas încarcerată în urma impactului.

La fața locului au sosit pompierii militari de la descarcerare, echipajul medical al Ambulanței dar și echipajele de poliție.

ACTUALIZARE

La volanul autoturismului VW era un tânăr în vârstă de 24 de ani din satul Ciolt. Acesta ar fi circulat cu viteză excesivă neadaptată la condițiile unui carosabil ud și alunecos. A pierdut controlul volanului și s-a izbit de un podeț din beton. Impactul a fost violent, bateria din autoturism fiind aruncată la peste 20 de metri de la locul accidentului.

Etilotestul a indicat 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, mașina a fost distrusă iar tânărul a rămas captiv în epava autoturismului. El a fost scos de echipajul de la descarcerare și a fost preluat de echipajul SMURD.

Actualizare – IPJ Maramureş

polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Cioltului din oraș s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 24 de ani din Ciolt, a condus un autoturism din direcția orașului Șomcuta Mare, a părăsit partea carosabilă prin stânga, oprindu-se întru-un capăt de podeț.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost testat alcoolscopic de către polițiști, rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Revoltă la Poienile de Sub Munte. Bariera instalată de Direcția Silvică pentru a opri camioanele cu lemn – motiv de scandal

Redactie

Haos în Baia Mare, carosabil inundat. Accident la Lăpuşel – video

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI / ACTUALIZARE: Incendiu cu însemnate pagube materiale, din cauza unei centrale termice (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.