BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

BLOCAJ ÎN TRAFIC LA SIGHET: Un șofer şi-a oprit dubița în zonă interzisă pentru că… așa a avut chef. Când i s-a atras atenția, s-a apucat să amenințe (VIDEO)



Un „șofer de Sighet”, obișnuit că aici se poate conduce oricum și parca oriunde, nici mai mult, nici mai puțin, și-a lăsat dubița parcată lângă piața industrială („Piața rușilor”), în zonă unde oprirea este interzisă (atât prin indicatoare rutiere, cât și prin faptul că există marcaj longitudinal continuu). Totul s-a petrecut în ziua de 15 decembrie a.c., în jurul orei 14:00, întâmplarea fiind filmată de camera de bord instalată pe un autovehicul blocat în trafic.

Coincidența a făcut că pe partea opusă a drumului era oprită o mașină a unei firme de curierat, care preda un colet unui beneficiar, astfel încât că ambele sensuri de circulație au fost blocate minute în șir, formându-se cozi de mașini până în zona sensului giratoriu din față de la Plimob, respectiv intersecția străzilor Unirii cu Popa Lupu a fost blocată.

Pentru că șoferul blocat în trafic i-a atras atenția conducătorului dubei că a oprit ilegal și că s-a blocat traficul, acesta a fost răsplătit de către acesta din urmă cu injurii și cu amenințări, demne de un „șofer” de România! După ce s-a descărcat cu injuriile și amenințările, șoferul (dacă îl putem numi așa) s-a deplasat la mașină și… a acționat avariile, lăsându-și în continuare duba parcată acolo, pur și simplu neinteresându-l faptul că pe ambele sensuri circulația a rămas blocată minute în șir.

Sighet 247 a tot publicat articole pe tema faptului că în municipiul de pe Tisa tot felul de așa-ziși șoferi opresc sau parchează mașinile pe unde apucă, blocând circulația rutieră și că Biroul Poliției rutiere, respectiv Poliția locală fac mai nimic pentru a remedia aceste probleme, sancționând foarte rar, spre deloc asemenea șoferi care blochează circulația și creează ambuteiaje rutiere. Sperăm ca totuși cineva din aceste două instituții să se trezească la realitate și să deruleze acțiuni de efect și pe termen lung, care să îi vizeze pe cei care comit astfel de fapte contravenționale.

Sursa Sighet247

Te-ar putea interesa si

BILANŢUL ACŢIUNILOR PE ŞOSELELE DIN MARAMUREŞ: 41 de sancţiuni contravenţionale, amenzi de peste 11.000 lei şi două dosare penale în ultimele 24 de ore

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Taximetrist furios pe șoferul unei firme de ridesharing în Baia Mare. Claxoane, strigăte și gesturi amenințătoare

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: REVOLTĂTOR – BOLIDUL LUI GABRIEL OPREA PARCAT AIUREA LA BORȘA. PIETONII SĂ CIRCULE PE ȘOSEA NU PE TROTUAR

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.