BREAKING NEWSRecomandateTara Chioarului

VIDEO EXCLUSIV: Incendiu într-o gospodărie din Satulung

Incendiu violent în seara zilei de marți într-o gospodărie din centrul localității Satulung. La fața locului au intervenit pompierii militari din Șomcuta Mare și Baia Mare, iar un echipaj de poliție a dirijat traficul rutier pe drumul național 1 C pe un singur sens, alternativ.

Conform primelor informații se pare că focul a izbucnit după ce proprietarul ar fi avut în interiorul locuinței un butoi pe care l-a umplut cu materiale combustibile și i-a dat foc pentru a se încălzi.

Flăcările s-au extins rapid din cauza faptului că în interior erau depozitate o cantitate uriașă de deșeuri (menajere și textile). Norocul proprietarului a fost că una dintre fiicele acestuia a văzut repede flăcările și a cerut ajutor la 112.

Valoarea pagubelor urmează a fi stabilite.

Te-ar putea interesa si

TREC ÎN ROȘU, URMEAZĂ CARANTINA? În Baia Mare, Boiu Mare, Vișeu de Jos cazurile pozitive au EXPLODAT. 30 pozitivi la Vișeu de Jos, jumătate după o nuntă – ACTUALIZARE

Redactie

FOTO: O aeronavă a Forțelor Aeriene Române intervine pentru stingerea unui incendiu de pădure pe Valea Vaserului

Redactie

ANCHETĂ: La Spitalul Județean de Urgență Baia Mare s-a constituit o comisie de anchetă care va stabili împrejurările în care a avut loc decesul nou-născutului

Vasile Dale

1 mesaj

BTM decembrie 15, 2021 at 8:53 pm

Buna seara! Nu stiu de cand stirile publicate sunt atat de departe de real! Sunt fiica proprietarului si va informez ca nu s- a incalzit nimeni la butoi cum ati spus. Exista in gospodarie o casa noua in care se traieste, iar aceasta care a luat foc este o casa veche dedicata demult demolarii IN CARE NU SE LOCUIA.! Va rog sa dati informatii corecte si adevarate daca va tineti ziarist! Altfel va veti trezi cu reclamatii de alta natura. Nu umiliti fara drept!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.