BREAKING NEWSImportant

Galerie foto: Din Baia Mare la Viena cu trenul pentru 120 euro. Călătoria durează 10 ore deoarece până la Satu Mare viteza maximă nu depășește 50 km/oră

Astăzi dimineață la ora 7.00 trenul internațional 687 era pregătit de plecare în Gara CFR Baia Mare. Trenul s-a urnit din loc la ora 8.00 și a parcurs o oră și 20 de minute distanța dintre Baia Mare și Satu Mare. Și asta deoarece între cele două municipii din România viteza maximă nu depășește 50 km/oră.

Durata totală a călătoriei este de 10 ore iar tariful pentru o persoană este de 120 euro. Vagoanele sunt supravegheate video iar pasagerii beneficiază de internet WIFI.

Traseul: Baia Mare (NagyBanya) – Satu Mare (Szatmarnemeti) – Nyirabrany – Debrecen – Puspokladany – Szolnok – Budapest Keleti – Gyor – Hegyeshalom – Wien Hbf (Austria).

Te-ar putea interesa si

MADE ÎN ROMÂNIA: Doi tineri au furat vulturul de pe monumentul din Cimitirul Eroilor din Zalău. Au vândut apoi statueta de 100 de kg din bronz

Vasile Dale

Galerie foto / video EXCLUSIV: Impact violent între două mașini la Borșa în zona Rotundu din Borșa. Două persoane rănite (actualizare)

Vasile Dale

Fiul Sorinei Pintea, față în față cu denunțătorul mamei sale: „Mi-a spus că a avut o înțelegere cu Liviu Marian Pop”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.