BREAKING NEWSTara Chioarului

ÎNCĂ UN BĂUT LA VOLAN: A ajuns cu maşina în şanţ la Satulung

Polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit ieri, în jurul orei 23.00, la un eveniment rutier produs în localitatea Satulung, pe D.C. 67.
La fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 23 de ani din Satulung, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare Satulung-Mogoșești, a părăsit partea carosabilă prin dreapta direcției sale de deplasare, oprindu-se în șanțul de pe marginea părții carosabile.
În urma impactului tânărul de 23 de ani a suferit vătămări corporale, motiv pentru care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

JUDECĂTORII AU DECIS: Criminalul de la Vişeu de Sus, arestat preventiv pentru 30 de zile

Vasile Dale

ZONĂ RĂU FAMATĂ: LE E FRICĂ SĂ ÎȘI LASE COPIII LA JOACĂ – Cartierul Hatvan plin de drogați și bețivi violenți în stradă (FOTO CITITORI EXCLUSIV)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: O gospodărie din Groșii Țibleșului mistuită de flăcări. Zeci de oameni au sărit în ajutor (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.