Important

Ce geacă de damă merită să cumperi în acest sezon rece? Verifică ce modele sunt la modă acum!

Când temperatura scade și apare zăpada, este necesar să scoți o jachetă de iarnă. Ce model ar trebui să alegi pentru a-ți ține de cald, dar în același timp, să arăți bine în ea? Mai mulți factori ar trebui să influențeze alegerea unei jachete. Citește în continuare pentru a afla ce va fi la modă în acest sezon și ce să cauți atunci când o alegi, pentru a se potrivi stilului și nevoilor tale.

Ce tipuri de geci de iarnă pentru femei vei găsi în magazine?


Vei găsi în magazine diferite modele de jachete damă lungi, scurte, matlasate, de puf și parka. Desigur, un tip de geacă include multe croieli diferite. Recent, jachetele scurte supradimensionate sunt la modă.
Printre cele mai frecvente tipuri de geci se numără:
• Jachete lungi – o alegere excelentă pentru persoanele care apreciază confortul și comoditatea combinate cu eleganța. Aceste modele sunt calde și confortabile și sunt perfecte pentru toate femeile care nu se simt confortabil când temperaturile sunt scăzute.
• Geci scurte – o alegere bună pentru femeile care apreciază confortul și un stil de viață sportiv.
• Jachete matlasate – o alternativă ideală a gecilor de puf. Modelele de geci de iarnă damă matlasate sunt ușoare și sunt cele mai potrivite pentru stilizări sportive.
• Jachete de puf – aceasta este probabil cea mai bună opțiune pentru femeile care cu greu suportă frigul. Acestea sunt ușoare, oferă căldură adecvată și permit pielii să respire.
• Parka – este un tip de geacă pentru iarnă foarte populară și reprezintă o combinație de confort și eleganță. Acestea se vor potrivi atât stilizărilor sportive, cât și mai elegante.

Geaca de iarnă de damă – pe care să o alegi?

Nu știi ce geacă de iarnă să alegi? Decizia ar trebui să depinde de stilul tău de viață. Dacă îți place să fii activă și să practici des sporturi de iarnă, alege o geacă într-un stil sport. Totuși, dacă stilul tău este mai elegant, dar prețuiești și confortul, alege o geacă de iarnă lungă sau o parka.
Alegerea mărimii potrivite este foarte importantă când este vorba despre geci de iarnă. Amintește-ți că, de obicei, porți mai mult de un strat de îmbrăcăminte pe sub aceasta, de aceea, geaca nu trebuie să fie prea strâmtă. Acordă atenție și lungimii mânecilor, pentru a nu fi prea scurte. Modelele de geci cu manșete la mâneci vor fi cele mai confortabile.
Un model de geacă cu glugă sau fără? Dacă nu îți place gluga, poți opta pentru un model de jachetă cu glugă detașabilă, pe care o poți da jos atunci când vremea sau situația o permite.
Sursa de imagine:
byswat / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si

Gala Liberală Maramureș 2023 – un eveniment care își propune să premieze și să promoveze în fiecare an maramureșenii implicați în comunitate

Redactie

Mesajul primăriţei din Cupşeni pentru economisirea apei. Se sistează furnizarea apei pe timpul nopții

Redactie

DISPOZIŢIE privind convocarea Consiliului Judeţean Maramureş în şedinţă ordinară

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.