BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent la Hideaga între un BMW și un microbuz cu 8 călători. Sunt victime (actualizare)

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu câteva minute la intersecția drumului național 1 C cu drumul județean care duce în Hideaga.

Din primele informați se pare că șoferul unui autoturism BMW a ieșit în drumul principal fără a acorda prioritate de trecere unui microbuz care circula regulamentar dinspre Baia Mare spre Satulung. Totodată, un al treilea autoturism a fost avariat ușor.

În urma impactului două persoane (două femei se pare din BMW) sunt rănite grav, iar una este încarcerată.



Spre fața locului se îndreapta pompierii de la descarcerare și echipajele SMURD. Un echipaj al ambulanței este deja la fața locului.

ACTUALIZARE

Conform primelor informații în autoturismul BMW erau 4 persoane iar în microbuz erau 8 persoane. În acest moment traficul rutier este oprit în zona accidentului. Evenimentul rutier s-a produs pe fondul ninsorii și a unui carosabil ud și alunecos.

ACTUALIZARE

Trei persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare cu traumatisme minore.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 19 decembrie, în jurul orei 21.00, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că la intersecția D.N. 1C cu D.J. 193 Hideaga s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 23 de ani din Sălaj, aflat la volanul unui autoturism condus din direcția orașului Șomcuta Mare spre Baia Mare, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care tracta o semiremorcă, condusă din sens opus de către un bărbat de 32 de ani din Bistrița Năsăud.

În urma impactului au rezultat trei persoane vătămate, respectiv o minoră de 3 ani și două femei de 34 și 35 de ani, toate pasagere în unul dintre autoturisme. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri. Traficul rutier a fost restricționat timp de aproximativ 40 de minute, circulându-se alternativ pe un singur sens.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

90 de ani de viață și o viață în slujba învățământului vișeuan

Vasile Dale

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Apartamentul unor băimăreni a fost spart. Hoţii au folosit spray lacrimogen în momentul în care au fost surprinşi de proprietari – FOTO (POSIBIL UNUL DINTRE HOŢI)

Vasile Dale

FĂRĂ NICI O JENĂ – Taximetrist surprins în timp ce își face nevoile în râul Săsar (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult