BREAKING NEWSRecomandate

FOTO: Trafic rutier în condiții de iarnă în Maramureş

Traficul rutier se desfăşoară în condiții de iarnă. Zăpadă frământată cu grosimea până la 1 cm se găsește depusă pe DN18, în Pasul Gutâi și Pasul Prislop, respectiv pe DN17C, Dealul Ştefăniţei.

Celelalte sectoare au partea carosabilă curată și umedă. Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu 32 de utilaje și au răspândit 237 tone de material antiderapant. Carosabilul sectoarelor de drumuri județene este curat și umed. S-a acționat de către angajații de la SC Drumuri și Poduri cu 72 de utilaje și s-au împrăștiat 524 tone de material antiderapant.

Cerul este acoperit în zona de munte și parțial acoperit în rest. Fulguiește în Pasul Gutâi și în Pasul Prislop. Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul prezintă intensificări temporare de până la 20 km/h în zona de munte. Vremea se va răci față de intervalul precedent.

Cerul va fi variabil, temporar noros în cursul zilei și prima parte a nopții, când pe arii extinse va ninge slab. Vântul va suflă slab la moderat cu intensificări temporare cu rafale de peste 40..50 km/h, iar în zona montană înalta de peste 60…70 km/h unde va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 2 grade, iar cele minime între -10 și -7 grade. Stratul de zăpadă, măsură până la 46 cm la stația meteo Iezer, 8 cm la Ocna Șugatag, 4 cm în Baia Mare, Sighetu Marmației și Târgu Lăpuș.

Te-ar putea interesa si

RUSCOVA: Un bărbat și-a violat în mod repetat fetița în vârstă de numai 12 ani. A avut discernământ (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Campionatul Mondial de Snowboard, organizat pe pârtia Şuior din Maramureș. Printre participanţi şi Patric Iluț, campion mondial la ediţia din 2021

Vasile Dale

Angajata Primăriei din Baia Mare, găsită prăbuşită în casă, și-a ucis soţul ca să își salveze viaţa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.