BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: INCENDIU – Panica la o școala din Poienile de Sub Munte. Elevii au fost evacuați

Incendiu la Școala Generală Nr. 4 din Poienil de Sub Munte după izbucnirea unui incendiu. Elevii au fost imediat evacuați. Profesorii au luat extinctoarele și au reușit să stingă focul. Pompierii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Poienile de Sub Munte s-au deplasat cu un echipaj la fața locului. Totodată, a fost trimisă și o ambulanță pentru orice eventualitate.

Practic, soneria de pe holul instituției de învățământ a luat foc cel mai probabil din cauza unui scurt circuit. Nimeni nu a avut de suferit.

La unitatea de învățământ au sosit și pompierii militari pentru a preveni orice alt incident nedorit. Toți elevii din clasele primare au fost trimiși acasă și au intrat în on-line. Tot în on-line au rămas și elevii de ciclul gimnazial.

Conform informațiilor furnizate de inspectorul general al ISJ Maramureș instalația electrică a fost verificată. ”Pagubele au fost minore, din fericire. Nimeni nu a fost rănit. De mâine cursurile se vor relua în mod normal” a declarat prof. dr. Costin Hendea Anca pentru www.vasiledale.ro.

Te-ar putea interesa si

AŢI VĂZUT-O? Familia şi poliţia caută o băimăreancă de 40 de ani dispărută în urmă cu o lună

Redactie

AȚI VĂZUT-O? A dispărut fără urmă din luna septembrie 2022

Vasile Dale

EXCLUSIV: A furat o maşină, dar a fost prins în decurs de o oră de poliţiştii băimăreni (GALERIE FOTO/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.