Important

Tinerii social-democrați băimăreni, implicați în acțiuni caritabile

TSD Baia Mare a dovedit, încă o dată, empatie față de semenii mai greu încercați, continuând șirul acțiunilor caritabile din ultimii ani. Pe lângă ajutorarea unor familii nevoiașe, acordarea de alimente pentru persoanele defavorizate, tinerii social-democrați băimăreni au vizitat, în pragul sărbătorilor, și doi vârstnici greu încercați de soartă care, pe lângă problemele de sănătate au rămas invalizi. În cartierul Ferneziu l-au găsit pe ”Pluto”, bărbatul care a pierdut un picior, însă care continuă să își ducă viața cu demnitate. Pe strada Motorului din Baia Mare i-au făcut o vizită lui Vasile Iacob, un pensionar caruia i-au fost amputate picioarele în urma unui stop cardio-respirator și care se confruntă, și în prezent, cu probleme neurologice. Ambele vizite au fost extrem de apreciate de cei doi băimăreni care așteaptă, în continuare, un strop de empatie de la semenii lor.

Tudor Gelelețu, coordonator TSD Baia Mare a precizat faptul că tinerii social-democrați fac astfel de acțiuni de-a lungul întregului an, însă acum, în preajma sărbătorilor, lansează in apel la solidaritate și empatie către toți cei care pot și doresc să vină în ajutorul acestor vârstnici atât de greu încercați de soartă.



”Social-democrația ne învață să fim aproape de semenii noștri, să implementăm măsuri sociale, să ajutăm ori de câte ori avem ocazia. Sunt multe familii nevoiașe care au nevoie de sprijin dar am ales, de această dată, să îi vizităm pe acești oameni cărora li s-a răpit și șansa de a duce o viață normală. Nu știm să apreciem sănătatea decât atunci când suntem bolnavi și invalizi, iar aceste două cazuri sociale unde am intervenit cu mici ajutoare ne-au marcat profund pe toți. Este greu să privești ce viață duc unii dintre semenii tăi și să nu intervii pentru a le oferi un strop de speranță, de bunătate. Îi invit pe toți cei care pot face un bine să contacteze organizația TSD Baia Mare sau pe mine, personal, pentru a le oferi mai multe detalii”, a declarat Tudor Gelelețu.

Te-ar putea interesa si

Uite care sunt jocurile cu sloturi apreciate oriunde

Vasile Dale

IPJ MARAMURES: SNOW ESTE ALEGEREA PERFECTĂ PE TIMP DE VARĂ

Vasile Dale

EVENIMENT: Ziua Culturii Naționale, sărbătorită la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult