BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO / LUCRĂRI BINE FĂCUTE: O maşină de deszăpezire s-a răsturnat pe strada Plaiului din Baia Mare – ACTUALIZARE

Strada Plaiului din Baia Mare. Pe terenul care se vede în imagini s-au făcut unele lucrări de introducere a conductei de gaz, peste care s-a pus pământ. Drumul fiind îngust, utilajul de deszăpezire s-a răsturnat după ce drumul s-a surpat.

Trafic rutier în condiții de iarnă

Zăpadă frământată cu grosimea de până la 1 cm se găsește pe partea carosabilă a DN18, în Pasul Prislop. Celellate sectoare de drumuri publice din județ au carosabil curat și umed, respectiv curat și parțial umed. Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu 15 utilaje și au împrăștiat 114 tone de material antiderapant, respectiv 500 litri de clorură de calciu. Pe sectoarele de drumuri județene s-a intervenit cu 14 utilaje și s-au răspândit 452 tone de material antiderapant. Cerul este acoperit în zona de munte, respectiv parțial acoperit în rest. Fulguiește la Borșa. Vizibilitatea în trafic este bună, vântul prezintă intensificări temporare pe crește. Stratul de zăpadă măsură până la 45 cm la stația meteo Iezer, 20 cm la Cavnic și în Poiana Borșa, 12 cm la Firiza, 6 cm la Sighetu Marmației și Ocna Șugatag, 5 cm la Târgu Lăpuș, 3 cm în Baia Mare. Gheață este prezența la malurile râurilor Tisa, Vișeu, Cisla, Vaser, Ruscova, Iza, Mara, Bârsău, Cavnic, și Firiza. Curg soiuri de gheață pe râurile Cavnic, Lăpuș, Mara, Ruscova și Tisa. Exploatarea acumulării hidrotehnice Strâmtori-Firiza se realizează în condiții de siguranță. Nu au fost semnalate probleme pe cursurile de apă.. Vremea se menține și astăzi rece, geroasă dimineață și noaptea. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 și -2 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 și -9 grade, izolat mai coborâte.

Te-ar putea interesa si

POLIŢIA RUTIERĂ: Cercetaţi pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Vasile Dale

FOTO: Ziua Porților Deschise la Jandarmeria Maramureș – 174 ani de la înființarea Jandarmeriei Române

Vasile Dale

FOTO: Violatorul de minore din Vişeu de Sus, prins şi extrădat în România

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.