BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

FOTO / Percheziții în Borșa la domiciliul unui tânăr. Au fost găsite arme, arbaletă, trofee

Ieri, 21 decembrie, în baza mandatului de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Vișeu de Sus, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu Poliția Orașului Borșa, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza orașului.
Activitățile investigative vizează un tânăr de 23 de ani din Borșa, cercetat pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate mai multe bunuri : o armă prevăzută cu două țevi ce pare a fi o imitație a unei arme de vânătoare cu alice (armă de panoplie); o arbaletă prevăzută cu lunetă; un trofeu de cerb și 10 trofee de căprior dispuse pe panoplii de lemn, precum și 2 coarne de cerb nepereche.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO – Cei trei fugari din Ponorâta nu au fost încă prinși. Sindicaliștii din poliție sunt revoltați

Vasile Dale

Accident de circulație în Tăuții de Sus cercetat de polițiști. Un autoturism a intrat în coliziune cu un motociclu

Redactie

Licitație umanitară. Tricoul lui Moldovan a fost adjudecat de polițiștii de frontieră din cadrul Sindicatului Național DECUS

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.