BREAKING NEWSEveniment

FOTO – FOC DE ARTIFICII: 600 kg de articole pirotehnice indisponibilizate azi de polițiștii maramureșeni

În această dimineață, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Maramureș, împreună cu cei de la Secția 3 Poliție Rurală Fărcașa, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară emise de judecătoria Baia Mare. Activitățile au fost derulate cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Grupa Canină și Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Activitățile investigative au vizat două persoane, o femeie și un bărbat, din localitățile Ariniș și Mânău, cercetate pentru comiterea infracțiunii de “orice operațiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept”.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate a fost identificată și ridicată cantitatea de aproximativ 600 de kg de articole pirotehnice, categoriile F1, F2, F3, F4precum și din categoria P1., deținute ilegal în vederea comercializării.

Cercetările continuă urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsurile legale.

Reamintim tuturor faptul că, potrivit dispoziţiilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, republicată şi modificată, numai persoanele juridice autorizate au dreptul să deţină şi să comercializeze articole pirotehnice.

Din motive de ordine şi siguranţă publică se interzic deţinerea, utilizarea şi/sau vânzarea către publicul larg a articolelor pirotehnice de divertisment (F2 și F3).

Acțiunea FOC DE ARTIFICII, pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislației privind obiectele pirotehnice continuă și polițiștii maramureșeni vor efectua controale și în perioada următoare.

Te-ar putea interesa si

ŞI-A PIERDUT LIBERTATEA: Băimărean, condamnat pentru ultaj, identificat şi încarcerat de poliţişti

Vasile Dale

”Am spus DA acestei candidaturi! Este provocarea pe care am acceptat-o” – Doru Dăncuș candidat PSD la funcția de primar pentru Primăria Baia Mare

Vasile Dale

DOI MORTI IN ITALIA: SOTUL UNEI MARAMURESENCE DIN TARA LAPUSULUI A MURIT INECAT INTR-UN CANAL DE IRIGATIE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.