BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

A plecat de la locul accidentului: Impact violent între două mașini la Strâmtura soldat cu 3 răniți. Unul dintre șoferi era băut

Polițiștii rutieri din Sighetu Marmației au fost sesizați despre producerea unui accident rutier la intrarea în comuna Vadu Izei.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 25 de ani din Ieud, aflat la volanul unui autoturism a intrat în coliziune cu alt autoturism condus de un bărbat de 35 de ani din Vadu Izei.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 25 de ani, care a fost transportat la Spitalul mun. Sighetu Marmației. Ambii conducători auto au fost testați cu apartul etilotest, rezultatele fiind zero.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

STRÂMTURA

Polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier în comuna Strâmtura.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 42 de ani din Strâmtura, aflat la volanul unui autoturism condus dinspre Rozavlea înspre Strâmtura, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 43 de ani din Sighetu Marmației.

Ulterior, conducătorul auto de 42 de ani a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor, fiind ulterior identificat la domiciliul acestuia.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul conducătorului de 43 de ani, iar în celălalt caz 0.59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a trei pasageri din unul dintre autoturisme.

În cauză se efectuează cercetări privind infracţiunile de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a a altor substanţe și vătămare corporală din culpă.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

LECȚIE DE OMENIE PREDATĂ ÎN BUCUREȘTI: Maramureșenii au sărit în ajutorul unei șoferițe căreia i se defectase mașin în traficul haotic din București (VIDEO)

Vasile Dale

FESTIVALUL MEDIEVAL ETERNUL MARAMUREȘ 6 – 7 AUGUST, PROGRAM

Redactie

TRAGEDIE: O băimăreancă însărcinată și copilul ei de 5 ani şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.