BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

URMĂRIT 2 km ÎN TRAFIC: Băimărean depistat pozitiv cu aparatul Drug Test

În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au procedat la oprirea unui autoturism, folosind semnalele acustice și luminoase din dotare, pe strada Victoriei din municipiu.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate, polițiștii rutieri au procedat la urmărirea acestuia, șoferul fiind interceptat pe strada Brândușelor din Baia Mare. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 33 de ani din Baia Mare.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. De asemenea, bărbatul a fost testat și cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv. Bărbatul a fost condus la spitalul din Baia Mare în vederea recoltării de mostre biologice de sânge și urină în vederea depistării prezenței în organism a unor substanțe psiho-active.



În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 din Codul Penal.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Un adolescent în vârstă de 16 ani a reclamat că a fost strâns de gât de un vecin în Baia Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Impact violent la Dumbrăviţa, cu trei victime conştiente (FOTO)

Redactie

FOTO: Grav accident la Satu Mare, cinci persoane rănite

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult