BREAKING NEWS Maramuresul Istoric Recomandate

SEINI, VIȘEU, TĂUȚII MĂGHERĂUȘ: Un tânar din Vișeu de Sus și-a bătut părinții a doua zi de Crăciun

Seini – în data de 25 decembrie în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe fondul consumului de alcool, a fost agresată de către concubinul său.

La fața locului, polițiștii au identificat apelanta și pe concubinul acesteia, un bărbat de 41 de ani.

Bărbatul ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat femeia cu moartea.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și violența în familie.

Vișeu de Sus – Ieri, 26 decembrie, la ora 02.32, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că la domiciliu acestuia are loc un scandal în familie.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelantul, un bărbat de 48 de ani și pe soția acestuia, o femeie tot de 48 de ani, care au relatat faptul că, în urma unei stări conflictuale spontane, fiul lor, un tânăr de 25 de ani i-a agresat fizic.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Sighetu Marmației, în vederea efectuării unei expertize de psihiatrice.

În cauză, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele tânărului și polițiștii efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunii de violență în familie.

Tăuții Măgherăuș – Aseară, 26 decembrie, la ora 23.05, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada 2 are loc un scandal în familie.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 43 de ani din Baia Mare, pe fondul consumului de alcool, a agresat-o verbal și fizic pe concubina lui de 31 de ani din Baia Sprie.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Te-ar putea interesa

SĂLIŞTEA DE SUS: Tânăr din Oarţa de Jos, cercetat pentru furt de maşină și pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis

Vasile Dale

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN MARAMUREȘ: O bătrână de 80 de ani care trăieşte singură în vârf de munte a fost anunțată moartă prin 112

Redactie

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE – Femeie cu copil lovită și târâtă în incinta secție UPU SMURD de soțul acesteia. Cadre medicale amenințate

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult