EvenimentMaramuresul Istoric

FOTO: Trafic fără probleme în tot Maramureşul. Carosabilul este curat şi în zona de munte

Traficul rutier se desfăşoară în condiții de iarnă. Zăpadă frământată cu grosimea de până la 1 cm se găsește pe partea carosabilă a DN18, la Vișeu de Sus și pe DN17C, Dealul Ştefăniţei. Pe DN18, în Pasul Prislop, stratul de zăpadă frământată măsoară până la 2 cm. Celelalte sectoare de drumuri naționale au carosabilul curat și umed. Sectoarele de drumuri județene au partea carosabilă curată și umedă.

Angajaţii secției de drumuri naționale au acționat cu 30 de utilaje și au împrăștiat 325 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri județene s-a intervenit cu 36 de utilaje și s-au împrăștiat 496 tone de material antiderapant. Cerul este acoperit fulguiește în zona de munte a județului, Cad precipitații mixte în zona de ses. Vizibilitatea în trafic este redusă de ceață, sub 100 de metri, în Pasul Prislop, între km 160 și km 181. Vântul prezintă intensificări temporare pe crește. Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Local îndeosebi în cursul nopții vor cădea precipitații mixte. În zona de câmpie va ploua.

La munte vor predomina ninsorile. Izolat se va forma polei. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 3 grade, iar cele minime între -2 și 1 grad. Izolat vor fi condiții de ceață. Stratul de zăpadă măsură până la 33 cm la stația meteo Iezer, 22 cm în Poiana Borșa, 18 cm în Pasul Gutâi, 14 cm în Baia Borșa și la Firiza, 10 cm la Cavnic, 8 cm la Târgu Lăpuș și Ocna Șugatag, 6 cm în Baia Mare. Cursurile de apă au avut nivelurile și debitele variabile. Nu au fost semnalate/înregistrate probleme. Nu este gheață pe malurile principalelor cursuri de apă din bazinele hidrografice din județul nostru.

Te-ar putea interesa si

INCENDIU LA BORŞA: Un tomberon incendiat pe strada Floare de Colţ (FOTO)

Vasile Dale

ILBA: S-a urcat băut la volan şi a intrat cu maşina într-un gard, apoi într-un podeţ

Redactie

TRAGEDIE. Tânăr militar la o unitate din Baia Mare găsit mort în împrejurări stranii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.