BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO: PERCHEZIȚII – Mascații și polițiștii au năvălit într-o gospodărie din Satulung (actualizare)

La această oră se luptătorii din cadrul IPJ Maramureș și polițiștii din Șomcuta Mare și Satulung efectuează percheziții la o gospodărie din Satulung. Acțiunea a demarat la ora 7 iar la această oră este în plină desfășurare.

Totul se realizează în urma unui mandat de percheziție emis de procurori într-un dosar de cercetare penală.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi dimineață, 30 decembrie, polițiștii din Șomcuta Mare, Valea Chioarului și Satulung, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară în localitatea Satulung, sub coordonarea procurorului de caz.

În urma efectuării percheziției domiciliare au fost ridicate mai multe probe și mijloace de probă, iar două persoane, un bărbat de 36 de ani și o femeie de 35 de ani, sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, faptă săvârșită în data de 22 decembrie a.c.

În fapt, în 22 decembrie a.c., la ora 11.00, polițiștii Postului de Poliție Comunal Valea Chioarului au fost sesizați prin plângere de către un bărbat, cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart un geam al unui magazin din satul Fericea, au pătruns în interior și ar fi sustras 550 de lei și mai multe bunuri.

Prejudiciul cauzat a fost de aproximativ 3.000 de lei.

Totodată, cu ocazia cercetărilor s-a constatat infracțiunea flagrantă de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare a energiei electrice livrate, faptă prevăzută și pedepsită de art. 92 alin. 2 din Legea nr. 123/2012.

Te-ar putea interesa si

DESCINDERI ŞI ÎN MARAMUREŞ: Peste 30 de percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală, în domeniul comerțului cu benzină și motorină – ACTUALIZARE

Redactie

VIDEO: Coloană de câţiva kilometri pe Dealul Ştefăniţei. Participanţii la trafic revoltaţi

Redactie

VIDEO – RECLAMAȚIE: O exploatare a lemnului distruge pârâul Copacisa din Suciu de Sus. Vacile nu mai pot fi adăpate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.