BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Scandalul gunoiului din Baia Mare trece la alt nivel. Drusal-ul strânge toate tomberoanele amplasat în oraș… pentru igienizare (actualizare)

Scandalul gunoaielor care sufoca municipiului Baia Mare a trecut la un alt nivel. Astăzi dimineață reprezentanții Societății Drusal Baia Mare a început să strângă toate tomberoanele de pe platformele amenajate pentru depozitarea gunoiului din întreg orașul.

Cititorii noștri ne-au transmis fotografii cu cei de la Drusal care încarcă tomberoanele în vehiculele proprii. Conform unor surse aceștia își motivează acțiunea prin faptul că aceste tomberoane sunt duse la igienizare.

Pe de altă parte, aceleași surse spun că Primăria Baia Mare a sesizat Poliția Municipiului Baia Mare și că în acest moment directorul companiei Drusal, ing Mihai Apan se află la sediul poliție unde dă declarații.

ACTUALIZARE

Sursa: eMM.ro

Directorul Drusa Baia Mare, ing. Mihai Apan ne-a declarat că echipajele Poliției Locale Baia Mare le blochează acțiunea. ”Au sunat la 112 și a venit un echipaj al Poliției Naționale. Am mers în zona respectivă și le-am dovedit cu acte că europubelele sunt achiziționate de noi, sunt admnistrate de noi pe toată perioada contractului, iar la finalul contractului sunt predate pentru administrare Primăriei Baia Mare. Cum am suspendat contractul cu Primăria Baia Mare pentru neplata serviciului prestat, am hotărât să le luăm, să le reparăm, să le igienizăm. Avem obligația asta. Cele distruse le înlocuim. Am văzut și noi că aceste europubele sunt manevrate și golite de persoane neautorizate, practic ele sunt distruse. Nu putem să stăm cu mâinile în sân și să privim la ceea ce se întâmplă. Aseară am avut o altă discuție cu primarul din Baia Mare pentru a rezolva situația. I-am cerut să ni se achite cel puțin o parte din facturile restante. Ne-a spus că facturile nu sunt întocmite corect. Păi cum să nu fie emise corect, când toate celelalte primării din județ le-a achitat. I-am cerut să ne achite măcar serviciul de salubrizare stradală. Nu s-a rezolvat nimic. Da este adevărat că am fost la poliție cu toate documentele și am dat declarații. Cei de la Primărie dacă vor pot să ne facă plângere penală. Noi avem toate actele și legea de partea noastră” a declarat ing Mihai Apan, directorul Drusal Baia Mare.

Sursa. eMM.ro.

în actualizare

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS ÎN MARAMUREŞ, 28 AUGUST: Două decese şi nouă cazuri noi în 24 de ore

Redactie

EXCLUSIV VIDEO/FOTO: PUȘI ÎN PERICOL DE MOARTE – Sute de copii din Poienile de Sub Munte ținuți zi de zi în mijlocul șoselei pentru a li se lua temperatura (ACTUALIZARE)

Redactie

ÎNCĂ O RESTRICŢIE: Activitatea Târgului Auto din Satu Nou de Jos, suspendată pentru 14 zile

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.