BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Galerie foto – EXCLUSIV: Un autoturism BMW s-a înfipt într-o casă din Bârsana. Şoferul a scăpat teafăr

Accident rutier cu puţin timp în urmă cu puţin timp pe DJ 186, în Bârsana. Un şofer, în vârstă de 21 de ani, a pierdut controlul volanului maşinii şi s-a izbit de peretele unei case. Atât proprietarii, care se aflau în casă, cât şi şoferul au scăpat nevătămaţi. Doar peretele casei s-a dărâmat.

ACTUALIZARE 1

Un sofer in varsta de 21 ani a apasat prea tare pedala acceleratiei, iar intr-o curba usoara la dreapta a pierdut controlul volanului, a trecut pe contrasens, a spulberat un gard si a intrat intr-o gospodarie.



In urma impactului violent unul din peretii casei s-a prabusit. Proprietarii casei erau in interior in momentul producerii accidentului. Acestia s-au speriat insa, din fericire, au scapat teferi.

La fel si soferul de 21 ani. Acesta a fost testat de politisti, rezultatul etilotestului fiind zero. Politistii au deschis un dosar penal pentru infractiunea de distrugere.

ACTUALIZARE 2

Proprietarii gospodăriei au refuzat să lase societatea de tractări auto să ridice autoturismul din curtea proprie, motivând faptul că mașina era închiriată și că se tem că nu vor fi despăgubiți. Pe de altă parte, aceștia susțin că șoferul a fost testat, însă nu ar fi fost testat și antidrog.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Băut şi fără permis la Borşa, minor la volan la Săliştea de Sus… cu mama alături. Permis ucrainean fals la Bogdan Vodă

Redactie

VIDEO: Un turist a găsit o persoană decedată în zona Vf. Farcău. Se presupune că ar fi murit în iarna trecută. Trupul ucraineanului de 35 de ani a fost dus la IML – ACTUALIZARE

Redactie

SUCIU DE SUS: Un șofer a fugit de poliție doar că după 500 metri ulița s-a înfundat. Era băut

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult