BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Turiști din Galați întâmpinați cu toporul la Borșa. GPS-ul a greșit adresa pensiunii

Mai mulți turiști din Galați au sosit la Borșa, pentru a petrece câteva zile la schi prima pârte olimpică din România, recent inaugurată. Oamenii și-au rezervat cazare la o pensiune din localitate.

Au pornit la drum și totul părea superb până când oamenii au avut parte de o experiență extrem de neplăcută. Sistemul de navigație al autoturismului i-a dus la o adresă greșită.

”Am intrat pe o străduță îngustă și înfundată. Ne-am dat seama că am greșit adresa și am vrut să întoarcem. Cum străduța era mică am intrat cu mașina pe un podeț iar botul autoturismului a intrat în curtea unui localnic.

În acel moment am văzut un bărbat care ieșise în curte și a început să urle. A scos un topor dintr-un autoturism și a început să îl fluture și să ne amenințe. Nu ne-am coborât din mașină dar am încercat să îi explicăm faptul că am greșit adresa și doar vrem să întoarcem. El a continuat să ridice toporul amenințător spre noi și striga în gura mare.

Am reușit să plecăm de acolo și am ajuns la pensiunea unde ne făcuserăm rezervare. I-am povestit administratorului ce am pățit și omul și-a făcut cruce când a auzit. Nu este normal, nu credeam că vom trăi asemenea experiență.

Noroc că bucuria de a schia pe pârtia de la Borșa ne-a făcut să uităm de ”aventura” avută la sosirea în orașul maramureșean. Pârtia a fost excelentă și chiar ne-a făcut bucurat că am ales să venim la Borșa. Cu siguranță vom reveni” ne-a povestit unul dintre turiști.

Trebuie să menționăm și faptul că turiștii nu au sesizat poliția despre acest incident, astfel că borșeanul cu toporul nu va fi tras la răspundere.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

NOI INFORMAŢII ÎN CAZUL CARNAGIULUI DE LA JIBOU: Cu câteva ore înainte de accident un bărbat a anunţat la 112 că semaforul nu functionează corespunzător

Vasile Dale

TRAGEDIE ÎN MARAMUREȘ: O tânără de 23 ani a fost răpusă de coronavirus. Mama fetei a stat o lună la căpătâiul ei

Vasile Dale

CĂRUŢAŞ NEATENT: Un microbuz a intrat într-o căruţă la Şurdeşti. Căruţaşul era băut

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.