BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Un bărbat din Ruscova a urcat beat criță la volan și a rupt un stâlp și un gard la Petrova. Avem și permisul reținut (actualizare)

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe drumul național 18, pe raza localității Petrova. Un bărbat din Ruscova s-a urcat la volan deși a consumat o cantitate impresionantă de băuturi alcoolice.

La un moment dat șoferul a părăsit partea carosabilă, a distrus un gard din beton, a rupt un stâlp din beton și s-a oprit în altul. În urma impactului violent autoturismul a fost distrus. Cel de la volan a scăpat fără nicio zgârietură.

Polițiștii sosiți la fața locului l-au testat pe șofer, rezultatul etilotestului indicând 1.24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice dar și pentru distrugere.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Aseară, la ora 22.20, polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați telefonic de către o femeie, cu privire la faptul că pe D.N. 18, în Petrova a avut loc un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 45 de ani din Ruscova. În fapt, bărbatul a condus un autoturism din localitatea de domiciliu, până în Petrova, unde a ieșit de pe partea carosabilă și a intrat în gardul unui imobil. Conducătorul auto nu a suferit vătămări corporale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior acesta a fost condus la Centrul de Permanenţă din comuna Ruscova unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie în sânge.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul figurează și cu permisul de conducere reținut.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

ȘOMCUTA MARE: Prins după ce a furat dintr-un parc auto. Avea permisul suspendat iar mașina era radiată din circulație

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN BORŞA / ACTUALIZARE: O persoană rănită, după ce o maşină a plonjat în râul Vişeuţ. Şoferul autoutilitarei, un tânăr din Botoşani, a pierdut controlul volanului

Vasile Dale

ACTIVITĂŢI PREVENTIVE: Peste 80 de maşini verificate într-o zi de poliţiştii din Ocna Şugatag 

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.