BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INCONŞTIENŢI: Doi tineri prinsi cu aparatul radar circulând cu 138 respectiv 152 km/oră pe bd. Independenţei din Baia Mare

Ieri, 06 ianuarie a.c., la ora 20,30, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, aflați în exercitarea atribuțiilor pentru siguranța și fluența traficului rutier, pe bulevardul Independenței din municipiu, au surprins doi conducători auto care au fost înregistrați cu aparatul radar circulând cu o viteză mult peste limita legală.
Pe tronsonul respectiv de drum sunt impuse restricții de viteză de 70 km/h, iar cele două autoturisme au fost înregistrate circulând cu viteza de 138, respectiv 152 km/h.
Cei doi conducători auto, cu vârste de 18 și 29 de ani, au fost sancționați contravențional conform O.U.G. 195/2002, cu amenzi în valoare totală de 1.305 de lei. Ca măsură complementară, polițiștii au dispus reținerea permiselor de conducere pentru 90 de zile.
Polițiștii reamintesc conducătorilor auto faptul că viteza excesivă și cea neadaptată la condițiile de drum reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.
Recomandăm tuturor conducătorilor auto să conducă prudent și să adapteze viteza la condițiile de drum și de trafic!

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Ambulanţă implicată într-un accident la intersecţia Bd. Bucureşti cu Bd. Republicii (FOTO)

Redactie

FOTO: Un tânăr de 18 ani din Nistru a traversat strada fără să se asigure

Vasile Dale

MĂSURI FERME: Bărbat din Şişeşti, reţinut de poliţiştii băimăreni după ce a fost depistat de două ori, în cursul aceleiaşi seri, conducând în stare de ebrietate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult