Important

DUPĂ GRATII: Un bărbat din Budeşti a încălcat în repetate rânduri ordinul de protecție faţă de părinţi

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 40 de ani din Budești, care în perioada 31 decembrie 2021 – 6 ianuarie 2022, a încălcat de mai multe ori ordinul de protecție emis de instanță pe numele său.

La data de 31 decembrie, polițiștii aflați în serviciul de patrulare pe D.J. 109 F au observat la intrarea în localitatea Budești, un tractor agricol condus de un bărbat, care tracta în tiranți (sistem de prindere în spatele tractorului), un autoturism care prezenta urme proaspete de avarii. Pe lângă tractor se deplasau pe jos încă doi bărbați.

În urma solicitării de a se legitima și de a relata evenimentul rutier în care ar fi fost implicați, unul dintre aceștia a refuzat să-și decline identitatea, furnizând date eronate. Bărbatul a fost condus la sediul poliției, unde i-a fost stabilită identitatea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date. Polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat de 40 de ani din Budești care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Totodată, pe numele bărbatului, Tribunalul Maramureș a emis la data de 14 iulie 2021 un ordin de protecție, prin care este obligat să păstreze o anumită distanță față de părinții săi, până la data de 14 ianuarie 2022. După stabilirea identității celor trei bărbați interceptați, s-a constatat că unul dintre ei este tatăl bărbatului, astfel fiind încălcate obligațiile impuse prin ordinul de protecție.

Întrucât de la acea dată și până ieri, polițiștii au mai fost sesizați cu privire la alte două situații de nerespectare a ordinului de protecție de către bărbat, ieri, 06 ianuarie, pe numele acestuia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectare a ordinului de protecție și de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permisul de conducere anulat, întrucât polițiștii au probat faptul că el a condus autoturismul avariat.

Te-ar putea interesa si

SARASĂU: Un bărbat şi-a bătut copilul şi soţia, ameninţându-i că îi omoară

Redactie

EXPOZIȚIA ”MARAMUREȘ: TRADIȚII ȘI POVEȘTI” ESTE INAUGURATĂ ASTĂZI LA SEDIUL INSTITUTULUI CULTURAL DIN MADRID

Redactie

CUPŞENI: Depistat de poliţişti la scurt timp după ce a sustras bani dintr-o locuinţă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.