Eveniment

VIDEO: Drusal începe de sâmbătă curățenia în Baia Mare. Primăria Baia Mare va fi executată silit pentru neplata facturilor în 2021


Conducerea societății Drusal a anunțat vineri, 7 ianuarie, va începând de sâmbătă va relua salubrizarea in municipiul Baia Mare.

Astfel, cel puțin pe moment, problema gunoaielor pare a se ameliora. Pentru a-și putea desfășura activitatea în continuare, Drusal a accesat un credit bancar.

”Vrem să anunțăm că începând de mâine avem condiții ca să începem activitatea de colectare, pentru persoanele fizice din municipiul Baia Mare, activitate care am sistat-o în 15 decembrie. Sistarea poate fi parțială sau limitată temporar.

Ce s-a întamplat atunci a fost în afara resurselor financiare, pentru că era sfârșit de an și nu am vrut ca să riscăm ca din cauza unei creșteri foarte mari a costurilor”, a spus Mihai Apan, directorul Drusal.

Reprezentanții societății au mai spus că până duminică vor face ordine în oraș.

De precizat că în această seară, de la ora 19.00, va există o întâlnire între cei de la Drusal, consilieri locali și reprezentanți ADI deșeuri.

Sursa ziarmm.ro

Vlad HERMAN

Video: Călin OSAN

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Accident soldat cu vătămarea corporală a unui minor, băuţi şi fără permis depistaţi la volan

Redactie

Perchezitii: Mascatii au navalit in 14 locuinte din Maramures, Satu Mare si Salaj. Cautau droguri

Vasile Dale

Tânăr din Repedea condamnat la 3 ani de pușcărie pentru act sexual cu minoră de 14 ani

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.