BREAKING NEWSRecomandate

A nins ca-n povești în întreg Maramureșul. Este zăpadă pe carosabil

Trafic rutier in conditii de iarna. Zapada framantata cu grosimea de pana la 1 cm se gaseste depusa pe sectoarele de drumuri nationale si judetene din judet. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu 40 de utilaje si au imprastat 485 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri judetene s-a intervenit cu 38 de utilaje si s-au raspandit 668 tone de material antiderapant. Cerul este acoperit. Nu au fost semnalate. probleme in trafic.

Ninge in zona inalta de munte, fulguieste in zoele de deal. Vizibilitatea in trafic este buna. Vantul prezinta cu intensificari temporare in zona inalta de munte. Utilaje de deszapezire sunt in trafic si actioneaza cu material antiderapant pe sectoarele de drumuri nationale si judetene.

Stratul de zapada masura pana la 39 cm la statia meteo Iezer, 15 cm la Cavnic si in Pasul Gutai, 13 cm la Firiza, 9 cm la Targu Lapus, 8 cm in Baia Mare si la Ocna Sugatag.



Debitele si nivelurile cursurilor de apa au fost usor variabile. Nu au fost inregistrate probleme. Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros, variabil in a doua parte a zilei. In prima parte a zilei pe arii restranse la munte vor mai cadea ninsori slabe, iar spre sfarsitul intervalului, izolat vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad si 2 grade, iar cele minime intre -4 si 0 grade. Izolat, in zonele joase noaptea si dimineata se va semnala ceata.

Te-ar putea interesa si

VIDEO LIVE: TIR distrus de flăcări pe DJ 193. Furnizarea curentului electric, semnalului TV și internetului în Fărcaşa, sistată

Redactie

POMPIERII MARAMUREŞENI, ALĂTURI DE SEMENI

Redactie

GALERIE FOTO / ACTUALIZARE: Accident rutier pe str. Constantin Brâncoveanu

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult