BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO ȘOCANT: Soț și soție care mergeau spre biserică au fost spulberați ca niște popice de un șofer la Săcel – ACTUALIZARE

Accident deosebit de grav la Săcel, pe drumul județean 186. Șoferul unui autoturism nu a adaptat viteza la condițiile drum, carosabil acoperit cu zăpadă. A derapat într-o curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă, a lovit un gard după care a spulberat un grup de pietoni care circulau pe partea stângă a șoselei.

Doi dintre aceștia, o femeie în vârstă de 55 ani din Săcel și soțul acesteia în vârstă de 62 ani au fost răniți. Ambii au fost preluați de ambulanțe și au fost transportați la Spitalul din Vișeu de Sus. Alți doi pietoni au reușit să se ferească din calea mașinii scăpate de sub control. Cei patru mergeau spre biserică (ora de pe imaginile video nu este setată corect).

Avertiment: IMAGINI ȘOCANTE



Șoferul în vârstă de 35 ani din Dragomirești a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind zero.

Pe numele acestuia a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 09 ianuarie, la ora 09.33, polițiștii din Săliștea de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe D.J.186 din comuna Săcel.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 35 de ani din Dragomirești, a condus un autoturism dinspre Săliștea de Sus înspre Săcel, iar la un moment dat într-o curbă, pe un drum acoperit cu zăpadă, autoturismul a intrat în derapaj, a acroșat doi pietoni și s-a oprit în zidul unui gard al unui imobil.

Victimele, o femeie de 55 de ani și soțul acesteia, un bărbat de 62 de ani, ambii din Săcel, se deplasau pe partea stângă a părții carosabile.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonilor care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Centrul de permanență Dragomirești, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Femeia nu a putu fii testată alcoolscopic, din cauza leziunilor suferite, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge la Spitalul orășenesc Vișeu de Sus.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi pedepsită de art. 196  alin. 2 și 4 din Codul Penal.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV DOCUMENTE: Bani aruncați în vânt – Direcția Silvică Maramureș prin OS Vișeu a cumpărat o locomotivă bună doar de dus fier vechi. Prețul 120.000 lei, fără TVA

Vasile Dale

VIDEO: Doi tineri au furat scaune de pe terasa Magic Cafe din Baia Mare

Vasile Dale

IN REPLICA: ADMINISTRATOR RESTAURANT – „OFITERUL MI-A SPUS: MARS DIN FATA OCHILOR MEI!”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult