BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV CITITORI – Scandal cu cuțite și topoare la Poienile de Sub Munte a doua zi de Crăciun pe rit vechi (actualizare – ce spun poliţiştii)

A fost scandal în toată regula în fața unui bar din Poienile de Sub Munte. Amenințări, înjurături, pumni… apoi s-a scos arsenalul: cuțitele și topoarele. Poliția a intrat pe fir și a deschis deja un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri și alte violențe. Soluția va fi dată prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

Ce s-a întâmplat?

Un cititor al site-ul nostru ne-a trimis un mesaj în care ne-a povestit cu lux de amănunte întreg scandalul. Menționăm faptul că îl publicăm în integralitate cu intervențiile de rigoare (fără să se supere cineva) datorită dificultării de exprimare din limba ucraineană în limba română.

”Băiatul a stat cu alți tineri lângă bar și își serveau băuturile. Deodată a apărut poreclitul Cetera cu un alt băiat. Cei doi au venit la bar și i-au cerut bere băiatului despre care vorbim. Apoi, victima și ceilalți au fost înjurați (în limba ucraineană). Nu au reacționat, doar a întrebat de ce sunt înjurați. Li s-a spus că îl înjură (pe victimă) pentru că este șmecher. Apoi au trecut la amenințări și a sărit să îl lovească cu pumnul. Unul dintre ceilalți tineri prezenți a intervenit și a reușit să îl țină. Agresorul a plecat strigând că o să revină și se va răzbuna.

La scurt timp victima a ieșit afară pentru a fuma o țigară. În acel moment agresorul a venit cu toporul, care l-a lovit în pieton. Fratele agresorului a venit și a încercat să îl ia de acolo. În tot acest timp el striga către victimă că îl rezolvă, că îl va omorî cu prima ocazie. Victima a vorbit cu fratele agresorului numai că acesta continua să amenințe și să se apropie de victima. La un moment dat a scos un cuțit și a vrut să sară la victimă. Din nou fratele lui a intervenit și practic l-a salvat. Agresorul tot striga că el a mai fost închis, că el o să îl omoare și se va duce înapoi la închisoare.

S-a sunat la 112 și au venit agenții de la poliție dar și o ambulanță. Victima a reușit să părăsească barul doar cu ajutorul polițiștilor. Până și cadrele medicale au așteptat echipajul de poliție de frică să intre. În cele din urmă victima a fost transportată la Spitalul din Vișeu de Sus pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale din cauza mai multor leziuni”.

Ce spune presupusul agresor

Ce rețeaua de socializare presupusul agresor ne-a scris: ”De ce atâtea minciuni? Doar eu sunt agresorul? Victima nu a ripostat oare? Atunci cine m-a snopit în bătaie că doar nu m-am lovit cu pumnii și picioarele singur. Publicați adevărul. Da este adevărat că am fost sub influența alcoolului. Se se poate că am înjurat dar nu nu inventați vorbe neadevărate. Sunt dovezi clare că vorbiți aiurea. Domnule ștergeți postarea. Ce vreți să mă băgați în pușcărie? Ștergeți postarea pentru că nu m-am împăcat încă cu persoana și deja s-a făcut din țânțar armăsar. Vă place să îmi faceți familia să sufere? Ștergeți postarea până nu este prea târziu”.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Sâmbătă seara, 8 ianuarie, la ora 22.06, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Leordina, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că la un local din Poienile de Sub Munte a avut loc un scandal.

La fața locului, polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani din comună care a relatat faptul că un bărbat de 47 de ani din aceeași localitate i-a adresat expresii jignitoare, după care a părăsit localul și apoi a revenit, după aproximativ 10 minute, cu un topor în mână cu care l-ar fi agresat fizic.

În cauză, polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea condițiilor concrete în care s-a produs evenimentul și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

PETRECERE MORTALA – Ion Boiciuc din Bistra conducea masina in care au murit patru tineri (FOTO)

Vasile Dale

Finul fostului premier Oprea, băimăreanul Bogdan Ștefan Durlea a fost reținut de procurorii DNA. ”Ginerele lui Nuțu Fonta, garantat de primarul Cherecheș” scria presa în 2021

Vasile Dale

TOT MAI MULȚI ȘOFERI URCĂ BEȚI LA VOLAN: Dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului la Oarța de Sus, Ilba și Poienile de sub Munte

Vasile Dale

1 mesaj

Alex ianuarie 10, 2022 at 7:17 am

vestul salbatic al Romaniei

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.