BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Tânără din Coltău, scăpată de un bărbat cu spirit civic din mâinile concubinului

Ieri, 10 ianuarie, la ora 10.33, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că un alt bărbat își agresează concubina pe strada Republicii din municipiu.
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată ca fiind o tânără de 21 de ani din Coltău, care a relatat faptul că în momentul în care a ieşit din incinta Tribunalului Maramureș s-a întâlnit cu fostul concubin, un bărbat de 36 de ani din Baia Sprie, care ar fi încercat să o ducă cu forța la domiciliul lui, cu un taxi.
Tânăra a refuzat să meargă împreună cu bărbatul, motiv pentru care acesta a devenit agresiv, agresând-o și forțând-o să intre în taxi, moment în care a intervenit apelantul pentru aplanarea conflictului.
În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie şi tentativă de lipsire de libertate.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Patru minori au fost filmaţi în timp ce distrugeau acoperişurile mai multor garaje din Baia Sprie

Redactie

DE FLORII: Un șofer a fost prins cu 147 km/oră în Satulung, altul cu 162 km/oră între Rușor și Cernești. 127 km/oră și depășire neregulamentară în Recea = 180 de zile permisul suspendat

Vasile Dale

Cum s-a îmbogățit capitalistul liberal Ionel Bogdan din contracte cu Statul Român

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult