BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO/FOTO – Polei pe șoselele din Maramureș. Mașini răsturnate între Baia Sprie și Cavnic, dar și la Cărbunar – ACTUALIZARE

În acest moment echipajele de la descarcerare intervin la un accident rutier produs pe drumul județean 184 Baia Sprie – Cavnic, pe raza localității Șurdești. Acolo un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe plafon.

Și nu este singurul accident rutier produs pe respectivul tronson. Alți șoferi au fost implicați în eveniment rutiere soldate din fericire fără victime.

Alte patru autoturisme au fost avariate între Dumbrăvița și Cărbunar (DN18B).

Un Ford a ieșit în decor și pe strada Oborului din Baia Mare. Cauza – același polei.

ACTUALIZARE

Azi, 14 ianuarie, în jurul orei 07.30, polițiștii din Baia Sprie au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Șurdești.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de o femeie de 23 de ani din Baia Sprie, dinspre Șurdești înspre Copalnic Mănăștur a lovit, accidentând un pieton de 58 de ani din Baia Mare.

Victima se deplasa în calitate de pieton din sens opus autoturismului, pe partea carosabilă, întrucât în zona respectivă nu există trotuar.

Autoturismul s-a răsturnat pe plafon, iar victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Ambelor persoane implicate le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sfaturile Poliției Rutiere

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteorologice.Sunt însă artere rutiere, unde carosabilul este alunecos din cauza depunerii de polei și unde se acționează cu material antiderapant, respectiv în județele Arad (DN 7 și DN 79), Hunedoara (DN 7), Maramureș (DN 18), Satu Mare (DN 19 și pe raza localităților Satu Mare și Carei), Sălaj (DN 1C), Autostrada A1 Deva – Sibiu (km 369-412).Recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză foarte redusă și să evite manevrele periculoase! Folosiți frâna de motor pentru reducerea vitezei și nu bruscați comenzile autovehiculului!

Te-ar putea interesa si

FOTO: Un TIR condus de un maramureşean s-a răsturnat la Ciuperceni

Redactie

EXCLUSIV: Urmărit de poliție, un borșean a distrus 7 mașini. A fost săltat câteva ore mai târziu, de acasă (ACTUALIZARE)

Redactie

INTERVENŢII ISU MARAMUREŞ: Incendii în Baia Mare, Coaş, Mocira, Slătioara şi Borşa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.