BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ANGELA, o polițistă de frontieră de doar 31 ani, a decedat. După o luptă dură cu o boală nemiloasă

Angela Stan, o tânără polițistă de frontieră, a pierdut lupta pentru viață la doar 31 de ani, după ce a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Cu toate că a urmat tratamente moderne și costisitoare în Turcia, boala a fost prea severă.

Angela a suferit de cancer de col uterin cu metastază pulmonară, pentru care a fost nevoie urgentă de tratament la o clinică din Turcia. Pentru că toate costurile au fost extrem de mari în raport cu posibilitățile familiei, s-au mobilizat atât colegii cât și societatea civilă. De exemplu, numai primele 6 procedee pe care le-a făcut au costat 30.000 de euro, la care s-au adăugat și alte investigații medicale.

În pofida tuturor eforturilor, Angela a plecat printre îngeri. Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

”Ne luăm rămas bun de la colega noastră Angela, polițist de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației. După o luptă aprigă cu o boală nemiloasă, aseară corpul acesteia a cedat. În urmă au rămas un soț și o familie îndurerată și un colectiv de colegi înmărmuriți de această veste tragică. Drum lin către îngeri, Angela!”, este mesajul colegilor din Poliția de Frontieră.

Sursa: PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Se naşte din praf Academia Minaur Baia Mare. Echipa de fotbal CS Minar s-a desființat

Redactie

ÎN PRIMA ZI A ANULUI NOU: Bărbat din Borşa, prins drogat la volan, minor din Hideaga depistat conducând fără permis prin Finteușu Mic

Redactie

FOTO / VIDEO EXCLUSIV – Recent revenit în țară, un tânăr a ieșit pe geamul apartamentului de la etajul 3 al unui bloc din Târgu Lăpuș. Suspiciune că ar fi consumat substanțe interzise (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.