BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Un bărbat din Moisei a murit după ce a căzut de pe acoperişul casei – actualizare

Tragedie la Moisei. Un bărbat în vârstă de 30 ani a murit după ce a căzut de pe acoperişul casei. Văzând că ninge abundent acesta se urcase pentru a înlătura zăpada. Din păcate, a alunecat şi a căzut in gol.

Aparţinătorii au sunat la 112 şi au cerut ajutor. Echipajele medicale au instituit manevrele de resuscitare, din păcate fără niciun rezultat.

Bărbatul era căsătorit iar în urma lui a rămas o fetiţă de 4 ani.

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 17 ianuarie, la ora 14.45, polițiștii din Moisei au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a căzut de pe acoperișul unui imobil.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 30 de ani din Borșa, a căzut de pe acoperișul unui imobil și a decedat.

Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Baia Mare în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs decesul victimei și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Accident pe trecerea pentru pietoni în Tăuții Măgherăuș (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

A DISPĂRUT DE ACASĂ ÎN URMĂ CU 13 ANI: Poliţia o caută pe baza unui portret realizat prin îmbătrânire facială computerizată

Vasile Dale

REVOLTA UNUI CAMPION MONDIAL: Copiii obligați să asculte IMNUL SECUIESC la Campionatul Național de Înot de la Miercurea Ciuc (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.