BREAKING NEWS Recomandate

FOTO EXCLUSIV: A fost incendiu la Catedrala Ortodoxă ”Sfânta Treime” din Baia Mare??? (ACTUALIZARE)

La această oră pompierii militari din Baia Mare intervin cu mai multe autospeciale, inclusiv cu autospeciala cu scară la Catedrala Ortodoxă ”Sfânta Treime” din Baia Mare.

Acolo s-a semnalat fum iar oamenii au sunat la 112.

Intervenția este în plină desfășurare iar detaliile despre incident sunt în încă necunoscute.

ACTUALIZARE

Pompierii au verificat Catedrala și s-a stabilit faptul că nu este niciun incendiu. Oamenii au văzut practic ceva abur ieșind din sistemul de încălzire și au crezut că este fum. Pompierii s-au retras la unitate.

“Ca urmare a unui apel telefonic al unui cetatean, care anunta un posibil incendiu la Catedrala Ortodoxa „Sf. Treime” din Baia Mare, la fata locului s-au deplasat pompierii Detasamentului Baia Mare, cu 2 autospeciale pentru lucrul cu apa si spuma si una pentru lucru la inaltime. In urma verificarilor efectuate in interiorul si exteriorul catedralei, apelul nu s-a confirmat. Echipajele s-au retras la baza” a transmis ISU Maramures.

Te-ar putea interesa

Varianta Omicron a apărut deja în șase state europene. Marea Britanie și Danemarca impun din nou măștile, Israelul interzice intrarea în ţară a tuturor străinilor

Vasile Dale

Drumurile expres din Maramureș au alocate cei mai mulți bani cu această destinație din Planul Național de Redresare și Reziliență

Vasile Dale

ATENȚIE MARE: Un adolescent din Baia Mare a vrut să își vândă telefonul, însă a rămas fără el

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult