BREAKING NEWS Eveniment

HiSky suspendă temporar zborurile din Baia Mare către Londra și Milano

HiSky suspendă temporar zborurile dintre Baia Mare și Londra Stansted și Milano Bergamo. Compania românească urma să inaugureze ruta Baia Mare – Londra Stansted în 18 decembrie 2021 însă acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauza faptului că HiSky nu a obținut autorizațiile necesare pentru a zbura în Marea Britanie.

Cu toate acestea, ulterior compania TAROM a operat pentru HiSky câteva zboruri între Londra și Baia Mare, însă acum ruta e suspendată până în 1 februarie 2022. Potrivit site-ului Autorității Aviației Civile din Marea Britanie, la data publicării acestui articol, compania aeriană încă nu a obținut certificatul de operator din țări terțe (TCO) necesar pentru a zbura în Marea Britanie.

Referitor la acest certificat, compania a transmis în 18 decembrie 2021 că a solicitat autorizarea la Autoritatea Aviației Civile din Marea Britanie în 13 noiembrie 2021.

Ruta Baia Mare – Milano Bergamo pe care compania zboară cu propriile avioane va fi și ea suspendată din 22 ianuarie până în 10 februarie 2022.

Citește mai departe articolul pe BordingPass.ro.

Te-ar putea interesa

AVERTIZARE COD GALBEN: Ploi, descărcări electrice și vijelii în Maramureş

Redactie

ALERTA MAXIMA IN BAIA MARE: O MAMA SI COPILUL DE 5 ANI DISPARUTI FARA URMA. SOTUL FEMEII A ALERTAT POLITIA (PREMIERA – INFORMATII EXCLUSIVE)

Vasile Dale

TENTATIVĂ SUICID: Salvat din apele Săsar-ului de pompierii militari din Baia Mare (foto/video)

Vasile Dale

2 comentarii

gigel ianuarie 19, 2022 at 5:24 pm

„Compania românească” ?

Raspunde
Corector ianuarie 20, 2022 at 12:03 am

Moldoviniascã uãi !

Raspunde

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult