Maramuresul Istoric

COMUNICAT DE PRESĂ: Obligațiile ce le revin locuitorilor municipiului Sighetu Marmației conform HCL 72/2009


Primăria municipiului Sighetu Marmatiei informează că, odată cu venirea iernii şi a zăpezii, deținătorilor cu orice titlu de bunuri imobile, persoane fizice și juridice, le revin o serie de obligaţii prevăzute în Hotărârea de Consiliu Local nr. 72 din 2009.
În acest sens, cetăţenii municipiului Sighetu Marmaţiei au obligaţia:

  • să cureţe zăpada, gheaţa şi deşeurile sau depunerile de orice fel de pe porţiunea de troturar, rigolă, podeţ sau şanţ din faţa imobilelor ce le
    deţin, astfel încât să nu fie stânjenită circulaţia vehiculelor şi a pietonilor şi să rămână libere gurile de canal
  • să cureţe zăpada de pe terase coperișuri sau balcoane, să desfunde jgheaburile și burlanele de gheață sau alte depuneri, să degajeze căile de acces de zăpadă, luând măsuri de siguranță pentru evitarea accidentelor.
    Nerespectarea acestor obligații constituie contravenție și poate fi sancționată cu amendă cuprinsă între 500 de lei şi 1500 de lei.
    Scopul prezentei informări este de a conștientiza populația municipiului Sighetu Marmației că, pentru îmbunătăţirea aspectului edilitar al orașului, precum şi în vederea asigurării unui mediu sigur și civilizat, este necesară implicarea tuturor cetățenilor urbei.

Te-ar putea interesa

LUCRĂRI DE ÎNTREŢINERE: Graficul de plombări ale străzilor din Sighetu Marmaţiei

Redactie

ATACAT INFIORATOR: POLITISTA DE FRONTIERA SI STUDENT LA ACADEMIA DE POLITIE BATUTI DE UN RECIDIVIST INTR-UN CLUB DIN VISEUL DE SUS (EXCLUSIVITATE)

Vasile Dale

VIDEO – SUSPECȚII AR FI BORȘENI: Imagini şocante cu doi cerbi care agonizează după ce-au fost împuşcaţi. Braconierul admite masacrul: „Stăteau prea fain, dă-i în p**a mea!“

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult