BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

CEL MAI FRIG MARAMUREŞ: -21 grade Celsius la Târgu Lăpuş (video)

Trafic rutier în condiții de iarnă. Sectoarele de drumuri naționale au carosabilul curat și uscat, cu excepția DN18, în Pasul Prislop, unde stratul de zăpadă frământată măsoară până la 1 cm. S-a acționat pe sectoarele de drumuri naționale cu 7 utilaje și s-au împrăștiat 41 tone de material antiderapant. S-a lucrat cu freza pentru lărgirea tronsoanelor de drum în zonele montane, Sectoarele de drumuri județene au carosabilul curat și parțial umed. Pe sectoarele de drumuri județene s-a intervenit cu 27 de utilaje și s-au răspândit 48 tone de material antiderapant. S-au efectuat lucrări pentru lărgirea părții carosabile Cerul parțial acoperit în zona de munte și senin în rest. Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare în zona înalta de munte.

Cel mai rece a fost noaptea trecută și în această dimineață la Târgu Lăpuș -20 grade Celsius. Stratul de zăpadă măsură până la 55 cm la stația meteo Iezer, 43 cm în Pasul Gutâi, 40 cm la Băiuţ, 39 cm la Cavnic, 30 cm în Baia Borșa, 29 cm la Poiana Borșa, 25 cm la Târgu Lăpuș, 17 cm la Ocna Șugatag, Baia Mare și la Sighetu Marmației. Gheaţa este prezentă la malul râurilor Tisa, Vișeu, Vaser, Ruscova, Iza, Mara, Cosău, Bârsău, Lăpuș, Nistru, Suciu, Cavnic și Firiza. Curg sloiuri de gheață pe cursul râurilor Tisa, Iza, Mara și Lăpuș.

Vremea va fi astăzi deosebit de rece, geroasă dimineață și noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea și dimineață. Vântul va suflă slab la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, spulberând zăpadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 și -5 grade, iar cele minime între -18 și -14 grade, izolat mai coborâte până spre -20 de grade. Izolat, în zonele joase, se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură.


Te-ar putea interesa si

IN SPRIJINUL POLITISTILOR: 5 kg tutun de fumat depistate cu sprijinul lui Black – câinele de intervenţie

Vasile Dale

COD GALBEN: Pericol de inundaţii pe râurile Vişeu, Iza şi Lăpuş

Redactie

NUNTA CA-N POVESTI IN MARAMURES: PRIMARUL ULMENIULUI SE-NSOARA! 3.000 DE INVITATI IN SAPTE SALI (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult