BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV – Tragedie la UNGURAȘ: Bărbat găsit decedat în apropiere de sat – actualizare

Tragedie în Unguraș. Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost găsit fără viață, într-un loc retras, aproape de satul Unguraș. Aparținătorii au alertat astăzi la prânz poliția Groși despre faptul că bărbatul ar fi dispărut de mai bine de o zi. Nimeni nu știa unde este iar ultima data a fost văzut în data de 23 ianuarie 2022.

Imediat polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat. Câteva ore mai târziu, un apel telefonic la 112 a anunțat faptul că a fost găsit cadavrul unui bărbat.

La fața locului s-au deplasat echipajele de cercetare ale Serviciului de Criminalistică din cadrul IPJ Maramureș. La examinarea exterioară a cadavrului nu a fost găsite urme de violență. Cadavrul a fost tranpostat la morga spitalului județean Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 25 ianuarie a.c., la ora 09.20, polițiștii Secției 1 Groși au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 59 de ani din Unguraș a dispărut de la domiciliu.

         Din declarațiile apelantului a reieșit faptul că bărbatul nu a mai fost găsit la domiciliu din data de 24 ianuarie a.c., fiind văzut ultima oară cu o zi înainte pe strada principală din Unguraș.

         A fost solicitată darea în urmărire a bărbatului.

         Ieri, la ora 18.30, polițiștii Secției 1 Groși au fost sesizați telefonic despre faptul că în zona denumită ”Mireș”, situată la periferia localității Unguraș, a fost găsită o persoană decedată.

         Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unui bărbat de 59 de ani, având semnalmentele bărbatului sesizat dispărut din data de 24 ianuarie de către aparținători.

         În urma cercetării la fața locului și a examinării exterioare a cadavrului, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

         Cadavrul a fost transportat la prosectura Spitalului Județean din Baia Mare în vederea efectuării necropsiei.

         În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, totodată fiind revocată și darea în urmărire a bărbatului de 59 de ani.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO/ACTUALIZARE: Incendiu la Sighetu Marmației. Intervin pompierii. O maşină s-a făcut scrum

Vasile Dale

PROGRAMUL MEU PENTRU BAIA MARE! Gavra Bogdănel Viorel – vocea cetățenilor! Candidat pentru funcția de consilier în Consiliul Local Baia Mare, din partea PMP

Vasile Dale

Accidente rutiere la Săcel, Rozavlea şi Şomcuta Mare. O persoană decedată, 4 victime şi o ţeavă de gaz fisurată (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.