BREAKING NEWSImportant

Reîmprospătează-ți garderoba – vezi ce rochii sunt la modă în acest sezon și multe altele!

Achiziţionarea de haine noi, moderne adecvate sezonului este o sarcină care merită toată atenția. Cu siguranţă, toate femeile independente, puternice care pun preţ pe aspect, stil şi confort au obiceiul de a-şi reîmprospăta garderoba de la un sezon la altul, de a o îmbogăţi cu articole noi, moderne, potrivite stilului de viaţă.


Ce rochii office sunt în tendințe?

În cazul ţinutelor de birou, trebuie păstrată eticheta vestimentară, deci poţi opta pentru rochii în nuanţe neutre, minimaliste ce ajută la crearea unei imagini profesionale. Rochiile din stofa, cele cu guler înalt şi variantele din elastan ori lână sunt primele alegeri pentru astfel de stilizări. Făcând o incursiune pe https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/rochii pot fi descoperite cele mai noi colecţii ale brandurilor celebre. Totodată sunt prezentate şi ultimele tendinţe, dar şi idei de stil şi bun gust. Din portofoliu nu lipsesc variantele cambrate, modelele în formă de A, rochiile oversized ce vor crea outfituri impecabile de birou. Astfel de piese, fie că sunt purtate cu pantofi, ghete comode sau cizme cu toc gros pot fi puse în valoare cu ajutorul accesoriilor. Alegând eşarfe, ceasuri, genţi office şi bijuterii potrivite se vor realiza ţinute cu personalitate, potrivite pentru întâlniri formale.

Cum alegi rochii casual şi smart urbane?

Rochiile casual sunt must-have-uri! Chiar dacă temperaturile scad, nu înseamnă că nu te mai poţi bucura de farmecul şi eleganţa unei rochii comode. Poţi miza pe rochii mulate cu guler înalt în culori specifice sezonului, astfel vei beneficia de confort şi un look ce atrage priviri. Variantele tricotate şi cele din lână sunt ideale pentru anotimpul rece. Mizează pe muştar, roşu închis, verde, albastru sau maro pentru un plus de autenticitate. Dacă preferi confortul furnizat de rochile sport, nu ezită să le porţi şi în sezonul rece. Le poţi asocia cu geci dama, veste lungi sau pardesiuri flocoase pentru a crea outfituri în stil sport.
Sezonul de iarnă vine cu o mare provocare, şi anume, selectarea ţinutelor pentru petrecerile de Crăciun şi Anul Nou. Tendinţele actuale ne arată ca textilele preţioase şi accesorizarea bogată continuă să fie elemente ce contribuie la crearea unor stilizări cosmopolite. Rochiile cu paiete, cele cu tul şi variantele cu decupaje ample sunt vedete, deci te poţi bucura de avantajele lor şi în acest an.

Rochii Dama

Ce articole de îmbrăcăminte sunt must have-uri în acest sezon?

Nu ai o garderobă completă, fără o pereche de blugi, o pereche de pantaloni din piele, o cămaşă albă simplă sau un tricou negru cambrat. Acestea, alături de pantaloni leggings, pulovere cu guler înalt şi hanorace comode pot fi combinate în diferite moduri creând ţinute incendiare. Femeile active ce pun preţ pe stil şi calitate, acordă un plus de atenţie detaliilor legate de aspect, design, brand. Articolele de încălţăminte şi îmbrăcăminte din portofoliile mărcilor celebre, nu se disting doar prin calitate şi finisaje premium, dar şi prin versatilitate ridicată. O incursiune pe https://answear.ro/m/karl-lagerfeld, nu doar că permite vizualizarea celor mai noi tendinţe, dar va fi o experienţă fashion inedită.
Având o garderobă completă, vei străluci indiferent de activităţile desfăşurate. Fie că vrei să fii impecabilă la birou sau să te bucuri de ţinute cu personalitate la întâlnirile cu prietenii, vei reuşi afişând outfituri în stilul tău.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Bilanţul fenomenelor meteo periculoase abătute asupra localităţilor Baia Sprie şi Şişeşti

Redactie

VIDEO: Incendiu casă de locuit Baia Mare. Un bărbat s-a ales cu arsuri iar un copil cu atac de panică (actualizare)

Redactie

DONAŢII: Noi table inteligente în școlile din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.