BREAKING NEWSEvenimentImportant

Produsul care te apără de toate pesticidele și toxinele din alimentele pe care le consumi zi de zi

Dacă nu locuiești la casă și nu consumi carne și produse doar din propria grădină, nu poți să fi niciodată sigur de modul în care au fost crescute fructele, legumele sau animalele de la care provine carnea pe care o consumi.

Este un adevăr pe care îl știm cu toții, dar nu conștientizăm cât de nocive pot fi în timp, pentru organism, toate substanțele care se regăsesc în produsele pe care le consumăm zi de zi. Fructele sunt stropite sau injectate pentru a rezista la transport și a se păstra mai mult în magazine, animalele sunt îngrășate accelerat cu diverse concentrate, pentru a crește productivitatea fermelor, produsele de patiserie conțin materie primă multă sintetică, pentru rapiditate și un termen de valabilitate prelungit.

Toate acestea ajung în organismul nostru și zi după zi ele ne consumă din interior, pentru că metodele de protecție sunt prea puține sau prea puțin cunoscute. La acestea se adaugă toxinele pe care corpul nostru le produce în mod natural. Dacă cu acestea corpul nostru poate lupta, pentru cele pe care i le oferim suplimentar, are nevoie de un ajutor pentru a le elimina.



De zeci de ani oamenii de știință au dezvoltat un produs rezultat din întâlnirea lavei vulcanice cu apele termale de adâncime, un produs natural numit zeolit.

Această rocă formată cum am prezentat anterior intră intr-un proces mecanic care o transformă în praf. Consumat de trei ori pe zi, câte o linguiță dizolvată în apă, ceai sau suc natural de fructe, Zeolitul Entero este un protector al organismului care atrage toxinele și de captivează până la eliminarea din organism.

Zeolitul Entero are o capacitate mărită de schimb de ioni, acesta având o încărcătură negativă din punct de vedere electric, iar toxinele au o încărcătură pozitivă, astfel că le atrage și le ține captive într-un mecanism tip „cușcă” până acestea sunt eliminate pe cale natură de organism.

În acest fel se îmbunătățește tractul digestiv, se elimină problemele colonului, dar totodată este o protecție extraordinară și pentru ficat și rinichi.

Acest produs se găsește în sistemul de vânzări online al celor de la ZeoMineral, pe site-ul lor www.zeomineralproduct.ro/shop 

Pentru mai multe detalii, dar și pentru comenzi directe telefonice, puteți apela numărul de telefon: 0754680302

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Curăţenie şi ecologizare în Vişeu de Sus

Redactie

Mesaj transmis de IPJ Maramureş în memoria poliţistului decedat într-un accident produs las Berbeşti

Redactie

Seminar de pregătire organizat de voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare, în parteneriat cu Salvamont Borșa

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult