BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Așa DA, așa NU – Șofer oprit în trafic de un polițist local din Baia Mare pentru a-i curăța luneta de zăpadă! Poliția Națională în schimb…

Cititorii noștri, stăpânii noștri! Pe adresa de email a redacției noastre am primit astăzi două fotografii realizate la primele ore ale dimineții în traficul de pe raza municipiului Baia Mare. A nins mult, iar circulația s-a desfășurat cu dificultate carosabilul fiind alunecos.

Acest lucru nu a fost suficient pentru unii participanți la trafic. Unii dintre ei nici măcar nu s-au sinchisit să își curețe autovehiculul de omăt înainte de a porni la drum. Iar acest lucru a redus practic vizibilitatea celui de la volan, fiind un pericol pentru alți participanți la trafic.

Un astfel de șofer a fost oprit de un echipaj al Poliției Locale Baia Mare pe bulevardul Independenței din oraș. Polițiștii au pornit semnalele luminoase pentru a-i avertiza pe ceilalți participanți la trafic. Polițistul local a coborât din autospecială și a mers spre șoferul oprit. Acesta nedumerit că a fost oprit a întrebat imediat motivul. Polițistul local și-a continuat deplasarea spre partea din spate a vechiulului și a îndepărtat omătul cu mâna goală. ”Pentru asta v-am oprit. Vă puneți în pericol pe dumnevoastră dar și pe ceilalți participanți la trafic: șoferi sau pietoni. O zi minunată vă doresc!” Șoferul rușinat a reușit să spună: mulțumesc.

Nu același lucru îl putem spune despre un echipaj al Poliției Naționale din Baia Mare. Autospeciala de poliție era doar pe jumătate curățată. Geamurile de la ușile din spate dar și luneta erau ”îngropate” în omăt. Fotografiile de mai jos sunt elocvente. și nu necesită niciun comentariu.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Prinşi în flagrant în timp ce pariau sume uriaşe într-un cazino ilegal din Baia Mare. Poliţist implicat (actualizare)

Redactie

Ultima ora: Fostul sef al Politiei Rutiere Sighet a fost saltat de procurori pentru trafic de influenta

Vasile Dale

BAIA SPRIE: Un mopedist fără permis a provocat un accident de circulaţie

Vasile Dale

4 mesaje

Adi ianuarie 27, 2022 at 10:23 pm

Serios? Considerati ca trebuie sa uscam mașinile inainte de a pornii?Mașinile Poliției nationale,ca alte mașini au oglinzi exterioare,deci faptul că nu este luneta curata nu pune pe nimeni in pericol.D-nul de la locala nu a avut ceva mai bun de facut.

Raspunde
mo ianuarie 28, 2022 at 7:35 am

Un stereotip periculos care gandeste la modul: – La cati bani am dat pe masina nu ma chinui nici macar sa o folosesc in conditii de siguranta.. siguranta celor din jur.

Raspunde
Misu ianuarie 28, 2022 at 2:16 pm

Chestie trucata.

Raspunde
Vasile Dale ianuarie 28, 2022 at 3:22 pm

Clar!!! Pixelul albastru…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.