BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO CITITORI: Sub privirile neputincioase ale unui polițist local, un elev era să fie spulberat de o mașină de teren tocmai pe trecerea pentru pietoni de lângă Liceul de Arte din Baia Mare

Imagini haluncinante au fost surprinse astăzi dimineață în Baia Mare de camerele de bord montate pe autoturismul unui maramureșean. Menționăm de la bun început că data de pe imaginile video nu corespunde cu realitatea!

Totul s-a petrecut astăzi dimineață în fața Liceului de Arte din Baia Mare pe trecerea pentru pietoni. Un polițist local se afla lângă zebră pentru a facilita traversarea elevilor fără să se producă incidente. Șoferul unui autoturism oprește la trecere (marcată și semnalizată corespunzător), polițistul local îi spune unui elev să traverseze, doar că șoferul unui autoturism de teren s-a angajat în depășirea mașinii oprite la zebră!!!! Elevul l-a observat la timp și a reușit să se ferească din calea inconștientului care a efectuat manevra de depășire într-o zona interzisă prin lege. Liceeanul se întoarce lângă polițist, care după ce a lăsat să treacă utilajul de deszăpezire, l-a lăsat pe elev să traverseze.

Totul a fost surprins de camerele de bord. Șoferul autoturismului l-a întrebat pe polițistul local cum este posibil așa ceva. Omul legii din cadrul Poliției Locale Baia Mare a ridicat din umeri. Și asta pentru că șoferul mașinii de teren și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat!

”Este inadmisibil și sper să se ia măsuri cât de urgent, să fie identificat șoferul și să se ia măsuri ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. Polițistul a stat și s-a uitat în continuare, și nu a zis nimic. 

Mai erau doi polițiști, cred că se puteau duce după el, sau să sune, să ia numărul de înmatriculare să îl comunice mai departe.

 Nici nu m-am gândit că nu se va întâmpla acest lucru” a explicat Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic și tatăl elevului.

Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea conducătorului autoturismului

În urma imaginilor video apărute în spațiul public, în care apare un autoturism, care nu ar fi acordat prioritate de trecere unui pieton, care se afla angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș este abilitat să vă comunice următoarele:

Ieri, 27 ianuarie a.c., conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele semnalate, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Accidente in cadrul probelor speciale 1 și 2 de la Raliul Maramuresului

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: L-AU OMORÂT – Asistentul medical din Vișeu de Sus a murit răpus de COVID. ”E haos la DSP”, spunea în ultima discuție cu presa. Va plăti cineva?

Redactie

FOTO: Accident cu patru victime în Cluj, provocat de un şofer din Baia Mare

Vasile Dale

1 mesaj

Tata Polițistului ianuarie 28, 2022 at 4:44 pm

Știre lansată în spațiul public pentru acuzarea celor de la Poliția Locală. V-ați întrebat dacă cei de la Poliția Locală au competențe de oprire a mașinilor în trafic? Sau de urmărire a unor autovehicole așa cum spune primarul că ar fi fost normal? Sau că polițistul nu a făcut nimic? Întrebați copilul dacă nu cumva s-a oprit la strigătul polițistului când a văzut că șoferul autoturismului de teren, aflat în depășire neregulamentară, vine cu viteză în apropierea trecerii de pietoni. Întrebați-i pe cei de la Poliția Națională, Serviciul Circulație Rutieră, de ce nu au luat nici o măsură la sesizările Poliției Locale privind indisciplina în trafic pe sectorul de drum respectiv. Ca o curiozitate, toți cei care încalcă regulile de circulație pe sectorul respectiv, probabil și conducătorul autoturismului de teren care era să lovească copilul, sunt părinții copiilor care-și duc copiii la școală. Îi lasă în fața școlii și se întorc puțin mai încolo pe linie continuă (până cu puțin timp în urmă, întorceau chiat pe trecerea de pietoni, până când s-au montat acei stâlpișori din dreptul trecerii de pietoni). Așa că în loc să faceți comentarii nefondate, mai bine vă documentați mai întâi. Mă așteptam la mai multă decență, cel puțin din partea primarului din Cavnic, care chiar dacă este tatăl copilului în cauză, trebuia să știe, cel puțin teoretic, ce putea și ce nu putea să facă un polițist local. Dar ce să te aștepți de la un „primar”?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.