BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Drumarii au luat-o razna! Un utilaj de deszăpezire a ajuns în curtea unui localnic din Văleni (Călinești). Este al doilea incident de astăzi

Ninsoarea abundentă de astăzi a dat peste cap traficul rutier în întreg județul Maramureș. Au fost mai multe evenimente rutiere, soldate din fericire doar cu pagube materiale, nicio persoane nu a fost rănită. Au fost blocaje în trafic iar nervii șoferilor au fost întinși la maxim.

De accidente rutiere nu au scăpat nici utilajele de deszăpezire. Astăzi dimineață un astfel de utilaj a ajuns în șanțul din dreapta direcției de mers pe DN1C între Recea și Baia Mare.

Și nu a fost singurul. În urmă cu puțin timp, după ce ninsoarea s-a oprit iar cerul a devenit senin, un utilaj de deszăpezire de la stația Ferești și care arunca material antiderapant pe DJ185 între Călinești spre Bârsana a ajuns în curtea unui localnic din Văleni. Șoferul cobora pe serpentinele din Văleni când nu a mai putut controla utilajul din cauza părții carosabile transformată în derdeluș. Astfel utilajul de deszăpezire a distrus gardul imobilului cu lama și s-a oprit la câțiva centimetri de o locuință. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

TREBUIE RĂBDARE: În Vama Petea, timpi de așteptare foarte mari. Vezi ce a pățit un șofer (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

CĂUTĂRI DISPERATE / ACTUALIZARE: Un copil de 11 ani este căutat de scafandri în balastiera de la Câmpulung la Tisa. Băieţelul a fost găsit, fiind resuscitat de mai bine de patru ore, dar a decedat (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

PRAPAD: FURTUNA VIOLENTA DIN MARAMURES A DISTRUS ACOPERISURI, MASINI SI A RUPT COPACI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.