BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

DUBLĂ CRIMĂ în AUSTRIA: O mamă din Maramureș și fiul ei de 5 ani omorâți intenționat cu mașina când ieșeau din parc. Șoferița a vrut să se răzbune. Amândouă au iubit același bărbat – un austriac

O dublă crimă a șocat Europa! Ceea ce inițial se credea a fi un tragic accident s-a transformat astăzi într-un adevărat coșmar pentru procurorii austrieci. O femeie în vârstă de 43 ani, din România, și fiul acesteia în vâstă de 5 ani, au fost loviți intenționat de un autoturism la volanul căreia se afla o femeie. Tot româncă, din București, în vârstă de 37 de ani. Evenimentul rutier s-a produs în localitatea austriacă Villach, pe o stradă unde viteza maxima de deplasare era de 30 km/oră. După ce femeia și copilul au fost loviți șoferița nu a oprit la locul accidentului, ci și-a continuat deplasarea. Mașina a fost găsită ulterior, pe un drum forestier, la aproximativ 500 m. Anchetatorii au observat urme de sânge și așa au ajuns la femeia care a condus mașina. Au găsit-o în stare gravă, ea se pare provocându-și mai multe tăieturi cu cuțitul în diferite zone ale corpului. A fost dusă la spital, unde se afla internată sub paza poliției.

La locul accidentului medicii sosiți s-a zbătut din răsputeri să salveze viața maramureșencei dar și a fiului acesteia. Din păcate, au fost nevoiți să declare decesul celor doi.

Victima și șoferița se cunoșteau

Procurorii au dispus efectuarea autopsiei victimelor. Presa austriacă dezbate pe larg acest subiect și săune că punctul de cotitură incredibil în cazul misterios: victima și șoferul se cunoșteau. Se pare că amândoua îl iubeau pe același bărbat – un austriac, amândoua se despărțiseră de el. Băiatul de cinci ani fusese fiul acestuia și avea dublă cetățenie: austriacă și română. ”Nu putem nici confirma nici infirma în acest moment că femeile s-au întâlnit înainte de accident” a declarat procurorul de caz presei austriece.

„Odată ce avem rapoartele, decidem pașii următori”, spune Kitz. De asemenea, procurorul speră că șoferița în vârstă de 37 de ani va putea fi audiată în curând: „Atunci cu siguranță vom ști mai multe”. De exemplu, de unde provin tăieturile care i-au provocat răni grave. Se pare că acestea nu provin de la accident.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Zilnic sună alarma de avertizare anti-aeriană la Solotvino. Deocamdată nu există risc de bombardament în zona apropiată Sighetului

Redactie

Invenţia unui inginer din Baia Mare care poate reduce facturile la gaze cu până la 70%

Redactie

Lucia Chermezan și Liliana Moga au organizat evenimentul: ”Ziua cămeșii populare în zî de Sânziene”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.