BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

ACTUALIZARE: Accident deosebit de grav lângă fostul sediu al Poliției din Șomcuta Mare. În mașina șoferiței de 20 ani s-au descoperit droguri. Ofițerii DIICOT au intrat pe fir (foto/video)

Accident deosebit de grav pe drumul național 1 C lângă fostul sediul al Poliției din Șomcuta Mare. Din primele informații se pare că o persoană este încarcerată. La fața locului intervin polițiștii și pompierii din Șomcuta Mare. În sprijin au plecat și echipaje din Baia Mare.

ACTUALIZARE

Conform primelor informații evenimentul rutier s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil acoperit cu zăpadă și gheață. Tânara de 20 ani a pierdut controlul volanului și a intrat în șanț, iar de acolo a fost aruncată în gardul Bisericii Catolice, fiind ulterior proiectată în gardul fostului sediu al Poliției. Tânăra a fost preluată de echipajul SMURD și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, la ora 20.24, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe D.N. 1C s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 20 de ani din Șomcuta Mare, aflată la volanul unui autoturism,  condus din direcția municipiului Baia Mare înspre Dej, a părăsit partea carosabilă, a intrat cu autoturismul în șanț, unde a rulat aproximativ 30 de metri, ulterior intrând în  coliziune frontală cu un stâlp metalic.

În urma cercetării la fața locului și a controlului autoturismului, polițiștii au identificat un pliculeț din plastic transparent în care au observat o substanță vegetală de culoare verde-olive susceptibile a fi droguri și un aparat tip grinder. Acestea au fost ridicate și sigilate în vederea transmiterii către D.I.I.C.O.T- B.T. Maramureș.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a tinerei de 20 de ani, care a fost transportată la Spitalul Județean din Baia Mare, unde a rămas internată sub supraveghere medicală. Aceasta nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, dar i-au fost recoltate mostre biologice de sânge și urină în vederea depistării alcoolului sau substanțelor interzise în sânge.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii stării de fapt și a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2022/02/02/exclusiv-video-trafic-de-cosmar-in-maramures-in-baia-mare-un-sofer-a-ajuns-cu-masina-pe-trotuar/

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE – IMPACT VIOLENT LA INTERSECȚIA BD DECEBAL CU STRADA DRAGOȘ VODĂ (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: La vânătoare de oameni cu mașina de teren în parcarea unui restaurant din Borsa. Un rănit şi trei maşini distruse

Redactie

FOTO: Mini-tabără de supravieţuire în natură, dedicată copiilor din Ciolt

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.